Görüş Bildir
Haberler
'Televizyona Dönmeyeceğim' Demişti: İrfan Değirmenci, Kararını Değiştirdi

etiket 'Televizyona Dönmeyeceğim' Demişti: İrfan Değirmenci, Kararını Değiştirdi

Halk TV Ana Haber sunucusuyken Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) İzmir Milletvekili adayı olmak için kanaldan ayrılan İrfan Değirmenci ekranlara geri dönüyor. Değirmenci seçim öncesi yaptığı açıklamada, ''İzmir’in milletvekili olacağım. B planı düşünmüyorum. Ekranlara dönmeyeceğim. 90 yaşına kadar televizyonda olacağım gibi bir düşüncem yok” demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Demişler ki 'öldü', Söyleyin 'geri döndü'

'Demişler ki 'öldü', Söyleyin 'geri döndü'

14 Mayıs seçimlerinde Meclis'e giremeyen gazeteci İrfan Değirmenci, 3 Temmuz pazartesi günü yine saat 18'de ekranda olacağını duyurdu.

'3 Temmuz'u bekleyin'

'3 Temmuz'u bekleyin'

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan İrfan Değirmenci'3 Temmuz Pazartesi yine saat 18 olduğunda. Çünkü insan özlüyormuş' dedi; 'Demişler ki 'öldü'. Hayır. Söyleyin 'geri döndü' İrfan reloaded. 3 Temmuz'u bekleyin' diye yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Televizyonlara dönmeyeceğim'

'Televizyonlara dönmeyeceğim'

Medyaradar'ın haberine göre Değirmenci, Halk TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaya devam edecek.

Seçim öncesi bir programa katılan İrfan Değirmenciİzmir’in milletvekili olacağım. B planı düşünmüyorum. Ekranlara dönmeyeceğim. İnternet üzerinden yayın yaparsınız, roman yazarsınız. Köşe yazarsınız ama 90 yaşına kadar televizyonda olacağım gibi bir düşüncem yok. Televizyonlara dönmeyeceğim dönecek olsaydım iktidar değişiyor bende muhalif olarak bilinen medyanın yüzüydüm bu değişim ortamında çok büyük ücretler ile orada kalabilirdim. Böyle bir hırsım yok. Benden sonra ne bırakabilirim diye bakıyorum” demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
26
9
7
5
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Ya bırak Allah'ını seversen. Çık adam gibi "Vekil seçilemedik. Daş mı yiyek?" de.

ipimle kuşağım

bırak kurban olduğum şeker insansın iyisin hoşsun seni severim amma lakin ki özlemek değilmde unutulmak istemem falan de abi, kandırmayalım birbirimizi çiko

Pasif Kullanıcı

İlla bir kuyruğu dik tutma olayı.. Anlıyoruz Vekil olamadın hayat pahalı..