Görüş Bildir
Haberler
Teksas'ta Öğrencisini Döverken Videosu Çekilen Öğretmen Tutuklandı

Teksas'ta Öğrencisini Döverken Videosu Çekilen Öğretmen Tutuklandı

Ecephant
12.04.2016 - 16:59

Beaumont, Teksas'taki Ozen Lisesi'nde öğretmenlik yapan Mary Hastings; ders sırasında erkek öğrencilerinden birine fiziksel şiddet uyguladı.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/davidmack/te...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrencilerden birinin o sırada çektiği video sosyal medyada paylaşıldıktan sonra; öğretmen 8 Nisan Cuma günü tutuklandı.

Öğrencilerden birinin o sırada çektiği video sosyal medyada paylaşıldıktan sonra; öğretmen 8 Nisan Cuma günü tutuklandı.

Okul yönetimi ve polis tarafından incelenen görüntülere neyin sebep olduğu henüz bilinmiyor

Olayda adı geçen öğretmenin, öğrenciye fiziksel şiddet uygulamaktan tutuklandığı Beaumont Bağımsız Okullar Bölgesi (BISD) tarafından onaylandı. Hastings'in, kefaletini ödemeden önce Jefferson Bölge Hapishanesine sevk edildiği bildirildi.

63 yaşındaki Hastings, olayın hemen ardından sınıfın öğretmenliğinden alındı. Ayrıca okul idaresi Hastings'in okuldan ayrılmasını istedi. Beaumont Bağımsız Okullar Bölgesi'nden Hastings'in kontratının bozulacağı bilgisi edinildi.

Bölge yönetimi, bölgenin ve okulun öğrencileri için güvenli bir ortam yaratmakla yükümlü olduklarını belirtti ve çalışanların görevini kötüye kullanmasının hiçbir şekilde göz ardı ya da tolere edilmeyeceğini de ekledi.

Olay, öğrencilerin kamerasına işte böyle yansıdı;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
62
34
23
22
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bizim ülkemizde sınıfta bu videoyu çektiğin zaman sen ceza alıyorsun. Çünkü sınıftlarda herhangi bir durumu olayı kayıda almak yasak. Hatta okullarda sınıf i... Devamını Gör

Kim Demish

Kesinlikle sadece burada değil tüm dünyada uygulanması gereken şey dersliklere kamera konulmasıdır...iyi öğretmen zaten bu durumdan gocunmayacak itiraz etmey... Devamını Gör

Josep Stone

Dayak yiyen çocuk ve sınıf bu işten zevk alıyor gibi.

Hecaitomix

Bizde öğretmenden bu dayağı yemeyen kimse olmadığı için herkese çok normal geliyor,kimse yorum bile yapmamış 🤔