Görüş Bildir
Haberler
Tek Taraflı Aşıkların Bildiği 10 Şey

Tek Taraflı Aşıkların Bildiği 10 Şey

İrem K.
18.02.2016 - 15:32

Hiç tek taraflı aşkı yaşadınız mı? Eğer yaşamadıysanız, hiç heveslenmeyin :) Eğer yaşıyorsanız da kolay gelsin, işte tek taraflı aşıklar hakkında 10 bilgi:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başkalarına göre aşk acısına daha dayanıklıdırlar.

Onlar zaten yeterince aşk acısı çekmişlerdir. Onlar için bu günlük spor gibi bir şey olur. Başkaları daha sevdiklerini başkasıyla görünce çıldırırken, onlar üzülseler bile bunu belli etmezler.

2. Ağlamaya alışıktırlar.

Bu bazı platoniklerde günlük ağlama saatine dönüşebilir. Karşılarındakini bu derece sevmelerine rağmen karşı tarafın onlarla ilgilenmemesi onları çok üzer.

3. Ümitlidirler.

Çünkü ümitsizliğe kapıldıklarında onları bundan kurtaracak kimseleri yoktur. Her zaman sevdikleri insanın bir gün onlara bakabileceğini, bir gün şansın onların yüzüne gülebileceğini düşünürler.

4. Kendi ayakları üstünde durmayı bilirler.

Kim ne kadar güçlü olduğunu iddia ederse etsin, aşk herkesi yıkabiliyor. Ama zamanla buna karşı durmayı öğreniyorlar. En güçsüz insanlar, her acıya dayanıklı kişilere dönüşebiliyorlar.

5. Karşılarına kim çıkarsa çıksın onlara sevdikleri insanı unutturamaz.

Arkadaşları doğal olarak aşk acısı çeken arkadaşlarını görmeye dayanamaz ve onları başkalarıyla tanıştırmaya çalışabilir. Platonikler de bazen birinden hoşlanır ve sevdiği insanı unutabileceğini düşünür, ama bu sadece kendilerini kandırma çabasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şımarık değildirler.

Her konuda insanı çılgına çeviren şımarık insanlardan değildirler. En hareketli insanı bile durdurabilir tek taraflı aşk.

7. Her an onları düşünürler.

Bu bütün aşıklarda geçerlidir, fakat tek taraflı aşıkların farkı, bu düşüncelerin daha çok hep hayal olmasıdır. Fakat sevdikleri insanla mutlu bir geleceğin hayali bile onları mutlu etmeye yeter.

8. Sevdikleri insanın mutlu olması, onların mutlu olmasına yeter.

O insan kendilerini ne kadar üzmüş olursa olsun, veya sevdikleri insan onları tanımıyor olsa bile, aşık oldukları insanın mutlu olması onları da mutlu eder. Kimi zaman bazıları için bu kendi mutluluklarından daha önemli olur.

9. Bir şey istediler mi yaparlar.

Onları hedeflerinden döndüremezsiniz. Onlar imkansızı sever zaten.

10. "Hala onu mu seviyorsun, bakmaz o sana anla artık!"

Böyle şeyleri sık sık duymalarına rağmen  sakinliklerini korur ve o kişiyi zaten kendilerine bakması için sevmediklerini anlatmaya çalışırlar. Ama yine de siz siz olun, böyle kişilerin üstüne gitmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
118
43
15
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beyaz dalga

bugüne kadar yaşadığım tek aşk çeşidi. artık birinizde karşılık verin lan!