Görüş Bildir
Haberler
Tek Soruda Gizli Milliyetini Söylüyoruz!

etiket Tek Soruda Gizli Milliyetini Söylüyoruz!

Lousia
11.07.2018 - 17:29

Bu testimizde sana bir soru soracağız. Vereceğin cevaba göre gizli milliyetini söylüyoruz. 

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun zamandır flört ettiğin kişiye hislerini açıklamaya karar verdin. Peki ama nasıl?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fransız!

Fransız!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Fransız olmak! Sen romantizmin kitabını yazmış birisin. İçinde bir şair yatıyor resmen. Ayrıca eğitime ve bilgiye çok önem veren birisin. İnsanların kendilerini geliştirmeleri, senin için oldukça önemli bir şey. Karşındaki insana bir şeyler katmayı seversin, aynı zamanda ondan bir şeyler almayı da tabii. İnsanlar seni bu yüzden kibirli bulabilir ama sen prensipli birisin. Prensipli ve özgüvenli... Seninle oturup sohbet etmek, bir şeyler içmek çok güzeldir buna eminiz. Senin kadar özgüvenli birini de bulacağımızı sanmıyoruz. Sen hayatı nasıl yaşayacağını biliyorsun, aşkı da öyle. Kaliteli bir hayat yaşamak senin için çok önemli. Tıpkı Fransız insanı gibi.

Hint!

Hint!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Hint olmak! Derinlikli bir insanla karşı karşıyayız galiba. Kendini geliştirmiş ve hayata karşı bir duruş sergileyen birisin sen. Evet, senin bir dışarıdan bir görünen yüzün var ki, aslında gayet sıradan ve alışılagelmiş. Fakat derinlerinde acayip acayip şeyler var. Bu yönünle pek bu dünyanın insanı olmadığını söylesek yeridir. Ama milliyetine gelince senin içinde tam anlamıyla bir Hint yatıyor. Zaten seni tanıyanlar, 'daha önce senin gibi biriyle tanışmadım' diye sürekli belirtiyor. Ayrıca sen görünenle değil, görünenin arkasındakiyle ilgilenen birisin. Bir yandan da duygularını yoğun yaşarsın, sevdiğinde tam seversin. Sanata olan düşkünlüğünü de unutmamak gerek. :)

Fin!

Fin!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Fin olmak! Dünyaya bakış açına hayran kaldık açıkçası. Çok karakterli bir insansın. Aynı zamanda hayata karşı da net bir duruşun var. Neyin doğru olup olmadığına karar vermişsin. Bunu yaptığın anda da mutlu olmuşsun. Kalite damarlarından akıyor resmen. Elitsin, kültürlüsün ve yaşamayı bilen bir insansın. İnsanların görüşlerine saygılısın, sadece insanlara değil, doğaya ve hayvanlara da. Tabii onlar da senin görüşlerini önemsiyor aslında. Ama böyle olmayanlarla da tartışmak yerine, onlardan uzaklaşmayı seçiyorsun, sessiz sedasız...

Portekizli!

Portekizli!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Portekizli olmak! Damarlarından neşe akıyor senin. Tam anlamıyla Portekizli birisin verdiğin teste göre. Sevdiğin insana açılırken bile Ronaldo'yu sordun yani. Çünkü çok komik birisin, insanları güldürmeyi çok iyi biliyorsun. Senin yaptığın şakaların hepsi de insanları güldürüyor. Ama iş sana gelince biraz sıkıntı. İçinde fırtınalar kopuyor bazen. Seni de anlamadıklarında o kalbin kırılıyor birden. Kalp değil, resmen pamuk yani. Öyle yumuşak ve hassas. Yine de sıkıntılarını atlatacak bir yol bulmaya çalışıyorsun, gülüp eğlenmene bakıyorsun bir şekilde.

Brezilyalı!

Brezilyalı!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Brezilyalı olmak! Öncelikle şunu belirtelim, sen altın gibi parlıyorsun. Birisi bir ortama girdiğinde ilk seni fark eder. ''Neden acaba?'' dediğini duyar gibiyim. Tavırların, kızgınlığın, neşen hep dikkat çekiyor da o yüzden. Böyle olması için ise asla zorlamıyorsun, tamamen kendiliğinden bu hareketlerin. Zaten zorlasan çok itici olursun, ki iticilik sana fersahlarca uzak. Neşelisin ayrıca, öyle ki cenaze evini anında Roman düğününe çevirirsin beş dakikada. Dans etmeyi de çok ama çok iyi bilirsin. Müzik ve dans senin hayatında vazgeçilmez bir yer tutuyor. Tabii böyle olunca Brezilyalı çıkmana şaşırmadık. :)

Rus!

Rus!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Rus olmak! Donuk bir görüntün var, insanlar sana yaklaşmaktan çekiniyor. Ancak aslında öyle değil. Yakınlık kurduğun insanlara karşı çoğu insana göre daha sıcaksın. Bunu bilmeleri için sana yaklaşmaya cesaret etmeleri lazım. O da pek kolay olmuyor ama olsun. Senin çekiciliğinin herkesi etkilediğini söyleyebiliriz, herkesin aklına giriyor ve orada kalıyorsun. Sana hayran olmamak elde değil. Sen de karizmanın farkındasın zaten. Herkesten farklı bir kafa yapın var, hareketlerine de yansıyor bu. :)

Türk!

Türk!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Türk olmak! Senin için dışın bir arkadaşım, öyle gizlilik falan ters sana. Bu testi görünce de bu neymiş böyle demiş olabilirsin muhtemelen. Merakından açıp çözdün ama karakterini de analiz etmiş olduk gördün mü. Samimi bir insansın, bütün ilişkilerinde dost canlısı ve sıcak yaklaşan taraf sen oldun. Üzülsen de böyle olmaktan vazgeçmedin, böylesin sen çünkü. Ailenden de böyle gördün, hiç değişir misin? Değişim sana göre değil bir kere. :)

İtalyan!

İtalyan!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin İtalyan olmak! Hayatı yaşamayı çok iyi bilen birisin sen her şeyden önce. Ağzının tadını da iyi biliyorsun, yemek kültürün muazzam. Karizmatiksin, insanları nasıl mutlu edeceğini biliyorsun. Bu dünya üzerine gelmiş en rahat insansın, çok net! Gamsızlıkta bir dünya markasısın yani, daha ne denilebilir ki. Yanında nükleer patlama olsa 'burası sıcak mı oldu ne?' dersin, o derece. Valla aslında en iyisini sen yapıyorsun, çünkü bu hayat cidden kafayı bir şeylere takacak kadar uzun değil; hem kafayı bir şeylere takanların kafayı taktıkları şey önemli bir şey olsa bari. Aynen böyle devam, doğru yoldasın :)

Maldiv!

Maldiv!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Maldiv olmak! Bu ne şimdi, dediğinin farkındayım ama o kadar kendine has bir tarzın var ki, sana sunacağımız sonuç da farklı olmalıydı. :) Sen tam bir sosyal medya canavarısın zaten. Gidip güzel fotoğraflar çekilecek yerleri illa bulursun. Tatil yapmak, bir okyanusun kenarında takılmak senin için büyük saadet. Hep özlüyorsun sen o diyarları. Hiç inkar etme, böyle olduğunu ikimiz de biliyoruz. :) Ayrıca ne yaparsan yap, hangi işe girersen gir, diğerleriyle aranda hep bir fark kalır. İlişkilerinde de hep böyledir. Seni hayatına alan, ilişkiniz bitse bile seni kolayca unutamaz. Akılda kalıcı bir yanın var tabii :)

Kanadalı!

Kanadalı!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Kanadalı olmak! Eğitimli, donanımlı, kaliteli bir insansın sen. Kendini yetiştiriyorsun, ülke gündemine de hakimsin. Okumayı da çok seviyorsun. Oturduğun yerde kalanlardan değilsin. Bir şeyler için durmadan uğraşmayı tercih ediyorsun. Şaşıyoruz bu enerjine. Bir yandan da aşırı cool birisin. Karizman herkesin dikkatini çekiyor. Sana özeniyorlar ve senin gibi olmaya çalışıyorlar. Ee içinde bir Kanadalı yatıyor, normal değil mi böyle düşünmeleri?

Koreli!

Koreli!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Koreli olmak! Bakımına düşkün, yüzü ışık ışık parlayan bir insansın sen. Kendine oldukça dikkat edersin, senin için oldukça önemli bakımın. Sağlıklı olmaya çalışıyorsun mümkün olduğunca. Seçtiğin yiyecekler de kullandığın bakım ürünleri de hep sağlıklı olabilmen için. Bu durum çevrendeki insanların da dikkatini çekiyor tabii. Neden çekmesin ki? Senin gibisini neredeyse hiç görmediler. Harika bir ten, sağlıklı bir vücuda sahipsin. İnsanlar senin gibi olmak için can atıyor. :)

Yunan!

Yunan!

Verdiğin yanıta göre senin gizli milliyetin Yunan olmak! Tam bir Ege insanısın sen. O sokaklara aitsin, yemeklerine hayransın. Bir yandan da rahatına düşkün birisin sanki biraz. Yemeyi içmeyi çok seversin. Arkadaşların hep sana soruyor bir yere giderken. Çünkü en iyi yerleri hep sen bilirsin. Harika şarkı seçimlerin de var bunu da söyleyelim. İnsanlara yansıttığın o pozitif tarafın gerçekten akılda kalıcı ve hayranlık uyandırıcı. Enerjini buradan bile hissettik. Bizim yerimize de hayattan keyif almaya devam et. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
361
201
155
114
32
31
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mete Öztürk

bunların hiçbirini söyleyip kendimi rezil etmem şahsen :D

Tyotu10

Gidin BBC'den çözün

Ecran Cerit

koreli çıktı çok mutluyum bu arada bts i tanıyan varsa beni yanıtlasın

Elif Elif

Tanımayan mı var? :)) ❤❤