Görüş Bildir
Haberler
Taylan Kümeli'den 7 Özel Diyet Önerisi

Taylan Kümeli'den 7 Özel Diyet Önerisi

Pegarose
01.03.2014 - 17:16 Son Güncelleme: 29.04.2022 - 17:41

Taylan Kümeli'den 7 Özel Diyet Önerisi

Ünlü Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli merak ettiğiniz soruları yanıtladı ve sizler için özel 7 diyet önerisi verdi.

Türkiye’nin önde gelen Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli sağlıklı beslenme ve diyet hakkında tüm soruları cevaplandırdı. Gündemde olan diyetler ne kadar doğru ve etkili? Sağlıklı beslenme için nelere dikkat etmeli?

İşte sorular ve yanıtları…

Doğru beslenme programlarında kilo veren kişinin vücudundan yağ kaybı olur.Yağ fazlalığı hangi bölgede varsa, zaten kayıp o bölgeden olur.

Ancak uzun yıllar belli bölgelerde fazlalık yaşayan kişilerin özelliklerine göre fiziksel aktiviteler ve bir takım yiyecek önerilerim olur.

Öncelikle sağlıklı beslenmeye geçiş zaten bireyin kendini ödüllendirmesidir.Doğru beslenerek hem kendi vücudunu estetik açıdan mükemmmellleştirir,hem de daha sağlıklı hale getirir.

Ancak eski zararlı beslenme alışkanlıklarına özlem duyuyorsa haftada bir öğün çok sevdigi muzur bir yiyecek ödül gibi önerilir.Ancak bu yiyecekte miktarın ne kadar önemli oldugu ödül verilirken

Süt doğduğumuz andan itibaren hayatımızda varolan ve varolması gereken bir besin. Sütün türevleri de öyle..Yani yogurt peynir v.s. Ancak eğer süte karşı intoleransımız veya süt alerjimiz varsa bunu tesbit edip o şekiilde beslenebiliriz.

Bu besin grubunu hayatımızdan çıkarmak sadece yine popüler kültüre inanarak sağlığımıza zarar vermektir.

Sağlıklı bir bedene sahip olmak için sadece bir mevsime odaklanmamak ilk ilkemiz.Güne ilk başladığı andan itibaren bedenine saygı duyarak beslenmeyi kendine hatırlatmak ise ikincisi…

Günde 12 bardak su içmek,yemeklerini yavaş yemek,karbonhidratı öglen yemek,haftanın üç günü 45 dk.spor yapmak.

Kaynak: http://www.pegarose.com/taylan-kumeli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın