Görüş Bildir
Haberler
Tayfun Korkut Milli Takım Yolunda

Tayfun Korkut Milli Takım Yolunda

Batuhan
08.05.2015 - 11:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başakşehirspor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e sürpriz bir öneride bulundu.

Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehirspor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e sürpriz bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Gümüşdağ'ın, yakın bir süre önce Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'daki görevine son verilen Tayfun Korkut için Terim'den ricacı olduğu bildirildi.

Gümüşdağ'ın, 'Tayfun geçtiğimiz dönemlerde Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak A Milli Takım'da çalışmıştı. Kendisiyle çalışmayı tekrar düşünür müsünüz?' diyerek, Fatih Terim'e niyetini aktardığı ortaya çıktı. Terim'in ise Gümüşdağ'a net bir yanıt vermediği, bir süre sonra kendisine geri dönüş yapacağını ilettiği öğrenildi.

Üç alternatif var

Federasyona yakın kaynaklar, Tayfun Korkut için 3 alternatif bulunduğunu savunuyor. İlk ihtimale göre Korkut Fatih Terim'in yardımcısı olarak A Milli Takım'da görev alacak. Genç teknik adam için iki seçenek daha var. O görevlerden birisi federasyon çatısı altında AR-GE (Araştırma-Geliştirme) departmanının başına getirilmesi. Korkut için üçüncü alternatif ise alt yaş gruplarındaki milli takımlardan birinde görevlendirilmesi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in şu anda yardımcılıklarını yapan isimler ise Galatasaray'dan öğrencileri Vedat İnceefe ve Abdullah Ercan. İnceefe aynı zamanda 18 ve 19 yaşaltı takımlarını; Ercan ise 20 ve 21 yaşaltı takımlarının teknik direktörlüğünü yapıyor.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0