Görüş Bildir
Haberler
Tasarladıkları Ayakkabılarla Çığır Açan 10 Yeni Nesil Ayakkabı Tasarımcısı

etiket Tasarladıkları Ayakkabılarla Çığır Açan 10 Yeni Nesil Ayakkabı Tasarımcısı

BiHABER KIZ
24.02.2016 - 17:49

10. Taylor Reeve

10. Taylor Reeve

Genellikle süper yüksek topuklu pumps modeller üzerine yaptığı tasarımlarla ve ayakkabı tabanına uyguladığı baskı desenleriyle tanınan Amerikalı tasarımcının ürünlerine Taylor Says sayfasından ulaşılabilinmekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Nixxi Rose

9. Nixxi Rose

İngiltere doğumlu tasarımcının bir dönem çok ses getiren Game of Thrones çalışmasını eminiz sizde bir yerlerde daha önce görmüşsünüzdür. Gotik ögelerden ilham alan sanatçının diğer ayakkabılarını kendi ismini taşıyan nixxirose.com sayfasını ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

8. Serap Öney

8. Serap Öney

Listemizde bir Türk tasarımcının bulunması kimseyi şaşırtmasın. Başta Güney Amerika ülkeleri olmak üzere Amerika, Almanya ve İngiltere'de ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Serap Öney'in LUW® markasıyla sunmakta olduğu tasarımlarına luwfashion.com sayfasından ulaşabilirsiniz.

7. Deborah Thomson

7. Deborah Thomson

Bir diğer Amerikan asıllı tasarımcı Deborah Thomson gelinler için hazırladığı el boyaması desenler içeren ayakkabılarıyla tanınıyor. Figgie Shoes adını verdiği markasıyla şimdiden 40'dan fazla ülkede müşteri edinmiş.

6. Courtney Mason

6. Courtney Mason

Eşi Philip ile kurduğu Studio Jellyfish markası altında renkli çalışmalara imza atan tasarımcının Miami'deki atölyesinin iç dekorasyonu en az kolleksiyonları kadar yaratıcı.

5. Gemma Kenward

5. Gemma Kenward

Tamamen gelin ayakkabılarına odaklanmış olan İngiliz tasarımcının ürünleri gemmakenwardshoes.com sayfasında sergilenmekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Latisha Woods

4. Latisha Woods

Aslen bir dövme sanatçısı olan Latisha Woods tasarlamış olduğu ayakkabılarla da adından söz ettirmeyi fazlasıyla başardı.

3. Bob's Made

3. Bob's Made

Bir tasarım grubu olan Bob's Made sadece ayakkabılarla değil kişiselleştirdikleri gündelik eşyalarla da ilgi çekmekte.

2. Chris Campbell

2. Chris Campbell

Listemizdeki tek erkek tasarımcı olmasına rağmen belkide en iştah açıcı ayakkabılar ona ait. Ürünlerini Shoe Bakery markasıyla sunmakta.

1. Charlotte Olympia Dellal

1. Charlotte Olympia Dellal

Ve tabi ki Charlotte Olympia... Birçok moda editörüne göre tasarım kavramına bambaşka bir boyut getirmekle kalmayarak modern moda anlayışını da yeniden şekillendirmeyi başardı. Bütün ürünleri İtalya'da tamamen el işçiliği ile üretilmekte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
26
18
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

zaten var olan modeli boyamışlar bu mu yani