Görüş Bildir
Haberler
TV
Tarzları ile Olay Olan Türk Dizi Karakterleri

etiket Tarzları ile Olay Olan Türk Dizi Karakterleri

selin aysin
05.11.2014 - 11:28 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 12:05

Tarzları ile Olay Olan Türk Dizi Karakterleri

Türk dizi karakterlerinde oyunculuklarından sonra en önemli şey giydikleri kıyafetleri. Bazen şık bazen de rüküş olan bu yıldızların giydikleri her ürün o dönem moda ve olay olduğunu tabi ki göz ardı edemeyiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bihter Ziyagil

Bihter Ziyagil

Bihter kolyesi, Bihter çizmesi, Bihter tarzı baştan aşağıya giydiği her şey olay olan Bihter Ziyagil tarzımsın

Behlül Haznedar

Behlül Haznedar

Kırmızı montun bile yakıştığı tek erkek Behlül herhalde. Erkekler arasında büyük sükse yapan kıyafetleri ile Aşk-ı Memnu'nun yıldızlarından Behlül.

Seymen Ağa

Seymen Ağa

Asmalı Konağın yıldızı Özcan Deniz'in giydiği boğazlı kazakların Türk modasına etkisini unutmamak lazım. Seymen Ağa başlı başına olay olmuştu konuşma şeklini bile taklit eden erkekler tünemişti o dönem.

Sıla

Sıla

Sıla dizisinin yıldızı Cansu Dere'nin saçına taktığı toka o dönem almış başını gitmişti. Her yerde Sıla Tokası Türk kızlarının hemen hepsininde saçında vardı bu toka. Neyse ki etkisi çok uzun sürmedi.

Asi

Asi

Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Asi karakterinin uzun etekleri, beline taktığı kocaman kemerleri ve uzun çizmeleri unutmamak gerek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elif

Elif

Yine Tuba Büyüküstün Atv'de yayınlanan dizisi Kara Para Aşk'ta ki her kıyafeti olay. İnstagram ve Twitter'da TT olmuşluğu bile var. Dizinin takı sponsorluğunu yapan marka köşeyi döndü herhalde :)

Mira

Mira

Med Cezir dizisini sırf kıyafetler için izleyen bir kesimin olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Dizideki bütün kızlar başlı başına stil ikonu...

Eylül

Eylül

Med Cezir dizisinin diğer bir yıldızı Eylül'ün kıyafetlerini de unutmamak lazım.

Sevda

Sevda

Gönül İşleri dizisinin güzel oyuncusu Sinem Kobal her ne kadar dizi yeni başlasa da kıyafetlerinden sıkça bahsediyor.

Şehzade Mustafa

Şehzade Mustafa

Mehmet Günsur'un canlandırdığı Şehzade Mustafa karakteri kıyafetleri her ne kadar günlük hayata biraz zor entegre edilse kullanan bir kesim var bu tarzı da. En azından yüzük takan erkek sayısı oldukça arttı artık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?