Görüş Bildir
Haberler
Tarkan'ın Mürüvvetini Gördüğümüz, Düğün Hikayesi Tadında "Beni Çok Sev" Klibini Analiz Ettik!

etiket Tarkan'ın Mürüvvetini Gördüğümüz, Düğün Hikayesi Tadında "Beni Çok Sev" Klibini Analiz Ettik!

Tarkan'ın son albümünün ilk klibi bildiğiniz gibi 'Yolla'ya çekilmişti. Sırada acaba hangisi var diye düşünürken, Tarkan mutlu çiftlerin hayatına imza atmaya hazırlanan 'Beni Çok Sev'e klip çekti. Hem de eşi Pınar Tevetoğlu ile, hem de kendi düğünlerinden görüntülerle... Biz de her zaman yaptığımız gibi klibi kendi tarzımızla analiz ettik. Buyrun analiz saatine...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarkan'ın daha önceki uyanmalarını hatırlarsınız. Her halinden bir günah gecesi yaşandığı belli olan yataktan kalkan Tarkan, birazdan tarihin tozlu sayfalarına karışacak.

Bakın, gördünüz mü? Pijaması bile tam evlenilecek erkek pijaması olmuş. Kolay değil, adam birazdan damat olacak.

Damat tıraşı olmak için yola koyulan Tarkan'ın sülalesinden bir kişinin bile olmaması gerçekten dikkat çekici. Gelin tarafı kim bilir kaç kişiyle kuaföre gitti?

Yavrum ya, kıyamam... Bayramlık çocuk gibi ayakkabılarını bağlıyor ya. Bu gülen suratı mutlu etmek için Reşat altını takmaya bile gerek yok.

Bu arada gelin odasında tam bir debdebe hakim. Gelinin görümcesi olduğunu tahmin ettiğimiz kişi, gelin hanımın duvağından fermuarına kadar her şeyiyle ilgileniyor. Baldızların yapmayacağı hareketler bunlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarkan yavrum kendi başına hazırlanırken sağdıçlardan biri gelip büyük ihtimalle "Abi kuzeni var mıymış, sorsana bi" gibi yersiz bir şey soruyor; surat ifadesinden zamansız espri yapacak bir birey olduğunu anlamak zor değil.

Tarkan daha imzayı atmadan "Evlenin abicim, valla çok güzel bir olay" tarzı öğütler veriyor sağdıçlarına. Yalnız bu grupta tam masanın altından votka uzatıp kolayla karıştıracak tip var.

Tarkan ölüm grubunu bırakıp "Ben evli barklı adamım" diyerek gelin odasının kapısını çalıyor. Kapıyı çalış şeklinden, asla eve geç gelmeyen koca olacağı belli oluyor Tarkan'ın ve 5 saniye dikkatli bakınca elinde iki kilo mandalina poşeti beliriyor.

Hanımcılığın yılmaz temsilcilerinden biri olacağı gözlerinden okunuyor Tarkan'ın. Gözler göz değil, gülen emojiler çıkartan bir WhatsApp yazışması sanki...

Ve milyonlarca insanın yerinde olmak istediği, dünyalar güzeli eşinin yüzünü görünce yemyeşil gözleri adeta fosforlu olup parıldıyor Tarkan'ın. Bir tanecik Tarkan'ımızın mürüvvetini görünce hafiften bizim de gözlerimiz doluyor...

Pınar'cım, o geceleri üşür bak, söyle iyi örtünsün. Bi de makarnayı çok yiyor, sen ona vitaminli bir şeyler yaparsın artık. Ayhh gözümüze bir şey kaçtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım Tarkan'ın "Beni Çok Sev" klibiyle ilgili insanlar neler demişler?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
191
70
17
10
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burçin

hanımcıllık sayende arş'a erdi yiğidim var ol:D

gizemakay

seni tanımak isterim yiğidim (tarkan) ara beni

Eda Aytekin

Kızlar Allah hepinize Tarkan gibi koca versin inşallah. "Ben istemem" diyen de ihtiyaç sahiplerine verebilir.