Görüş Bildir
Haberler
Tansu Çiller: 'İyi Gidiyor işler, Türkiye Rahat, Büyümesi İyi…'

Tansu Çiller: 'İyi Gidiyor işler, Türkiye Rahat, Büyümesi İyi…'

Ulaş
07.06.2022 - 11:12

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eski Başbakan Tansu Çiller, 'Bana çok ısrar edildi şu ana kadar gel diye, ben dedim ki niye geleyim? İyi gidiyor işler. Türkiye rahat büyümesi iyi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Katıldığı bir televizyon programında Türkiye’nin ilk kadın başbakanı olduğunu ve doğrudan doğruya milletin seçimiyle geldiğini anlatan Tansu Çiller, “Şu aşamadan sonra Türkiye’nin ilk kadın başbakanı olmuşum, ilk kadın dışişleri bakanı, hazine bakanı, ilk kadın başbakan yardımcısı olmuşum anladığıma göre duyduğuma göre bütün İslam dünyasında gerçek anlamda bir demokratik seçimle gelmiş bir saltanattan değil de doğrudan doğruya milletin seçimiyle gelmiş ilk kadın başbakanmışım, ilk kadın profesör başbakanmışım. Bütün bunlar tabii insanı mutlu ediyor. Hamdolsun diyorum. Hem milletime bana bunları verdiği için hem Cenab-ı Allah’a” şeklinde konuştu.

'İyi gidiyor işler, Türkiye rahat...'

'İyi gidiyor işler, Türkiye rahat...'

Türkiye’nin başına neler gelebileceğini gördüğünü söyleyen Eski Başbakan Tansu Çiller, bunun kurulmasına yardımcı olabileceğini hatta bunun başını çekebileceğini söyledi. Çiller, “Türkiye’nin başına neler gelebileceğini görüyorum. Onun için bir merkez sağa ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bunun kurulmasına yardımcı olabilirim. Bunun başını çekebilirim. Bu kapıyı açık tutmak için mücadele verebilirim. Ben karar da vermedim. Milletim karar versin” dedi.

* Bana çok ısrar edildi şu ana kadar gel diye, ben dedim ki niye geleyim? İyi gidiyor işler. Türkiye rahat büyümesi iyi. Bir ihtiyaç olacak ben bu ihtiyaca cevap verdiğimi göreceğim ve Türkiye çok büyük bir tehlike altında göreceğim. Şimdi bütün bunlar bir araya gelince benim bu ülkenin bana verdiklerinden sonra, bana verdikleri tecrübelerden sonra eğer benim üstümde bir vebal, görev varsa bunu yerine getirmekten kaçmamalıyım. Ama böyle bir talebim, isteğim yok. Heyecanım Türkiye için.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
116
36
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Saban Kurtoglu

paran mı bitti ablacım ne istıyorsun

Balkan Türkleri

Aynen en yukarıdaki yiyici %1'lik azınlıktansanız işler iyiye gidiyor da halkın geri kalanı için kötüye gidiyor işte onu ne yapacaz...

WantonNovelSMYRNA

Bakan nebati kazananları(!) açıklamıştı. Şimdi de Kazananlar(!) çıktı açıklama yapıyor. 2023 ' de söz kaybedenlerde olacak. O zaman görürsünüz Türkiyem' in n... Devamını Gör