Görüş Bildir
Haberler
Tanju'dan Hülya'ya Olay Cevap: "Hoşuma Gitmedi Desem Yalan Söylemiş Olurum!"

Tanju'dan Hülya'ya Olay Cevap: "Hoşuma Gitmedi Desem Yalan Söylemiş Olurum!"

Bir dönemin ünlü yasak aşkı:  Hülya Avşar ve Tanju Çolak aradan yıllar sonra konuşulmaya devam ediyor.  Gain Tv'de yayınlanan Dayı Şov'a katılan Türkiye'nin taçsız kraliçesi Hülya Avşar, açıklamalarıyla programa damga vurmuş;  hem özel hayatı hem de işiyle ilgili sırlarını paylaşmıştı. Tanju Çolak'ın numarasını telefonundan silmediğini söylemesi sonrasında Tanju Çolak'tan jet yanıt geldi. İşte o açıklama...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Hülya Avşar, ve dönemin Galatasaray'ının gol kralı Tanju Çolak yaşadıkları yasak aşkla bir dönemin gündeminden düşmeyen âşıklarıydı. Coşkun Sabah'ı Tanju Çolak'la aldatan Hülya Avşar aradan yıllar geçtikten sonra Gain platformunda katıldığı 'Dayı Show' programında:' Telefon rehberimdeki tek ünlü Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses. Tanju'yu da (Tanju Çolak) rehberimden silmedim. Niye sileyim? Dünya çapında bir ödül, Altın Ayakkabı almış bir isim. Bunlar unutulmayacak şeyler,' açıklaması sonrasında Tanju Çolak'tan jet yanıt geldi.

"Hoşuma Gitmedi Desem Yalan Söylemiş Olurum."

"Hoşuma Gitmedi Desem Yalan Söylemiş Olurum."

Tanju Çolak Esra Balamir'e verdiği röportajda: 'Hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum. Kendisine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Yine söylüyorum yaşanmışlıklar var ve herkesin saygı duyması lazım. ” dedi.

Tanju Çolak'tan Jet Yanıt

Tanju Çolak'tan Jet Yanıt

Esra Balamir'in 'bir yerde karşılaşsanız selam verir misiniz?' sorusuna;

'Tabii ki de. 3-4 sene önce Cumhurbaşkanımız Dolmabahçe’de bir yemek vermişti. Orada karşılaşmıştık ve selamlaşmıştık. Şu an evli olabilirim ama eşim kıskanmaz. Bunlar yaşanmışlık ortada yanlış bir şey yok. Saygı duymam lazım,” açıklamasıyla Hülya Avşar'a açık kart gösterdi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın