Görüş Bildir
Haberler
Tandoğan'dan Hazal Kaya Yorumu

Tandoğan'dan Hazal Kaya Yorumu

Ali Çeşmeci
17.02.2014 - 14:59 Son Güncelleme: 17.02.2014 - 15:57

Tandoğan'dan Hazal Kaya Yorumu

Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC 4 kanalında yayınlanan “Turki Extra” isimli programda sunucu Liana Dahdouh Aslı Tandoğan ile röportaj yaptı.İstanbul’da hazırlanan programda Aslı Tandoğan’a sorulan bir soru üzerine Murat Boz ile beraber yer aldığı bir reklam filminde saçının ön plana çıkması üzerine şampuan reklamı teklifleri aldığını ancak, sözleşmesi nedeniyle olumlu yanıt veremediğini söyledi.

Yunus esaretine karşı

Öncülerinin Aslı Tandoğan, Özge Özder, Aslı Tandoğan ve Ayça Varlıer olduğu ve birçok ünlü sanatçının da üyesi olduğu Bana Göz Kulak Ol (BGKO) Duyarlı Yaşam Derneği’nin hayvanlar, sanat dünyası ve çocukları bir araya getiren projeler üzerinde çalıştığını anlattı. Tandoğan, son projelerinde Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Demet Evgar, Levent Üzümcü, Mert Fırat gibi isimler ile yunus esaretine karşı duyarlılık yaratabilmek için rol aldığı film hazırlayarak yunus parklarına gidilmemesi çağrısında bulunduklarını belirtti. Aslı Tandoğan, şöyle dedi:

“Yunuslar inanılmaz akıllı canlılar. Esarete girdikleri yunus parklarında gerçekten inanılmaz kötü hissediyorlar kendilerini. Bir süre sonra intihar ediyorlar. Belki çocuklar, insanlar onları seyrederken çok mutlu oluyorlar. Onları da hareketli görünce mutlu zannediyorlar. Ama okyanuslarda, denizlerde yaşayan bu canlının küçücük yere hapsedilmesi gerçekten çok içler acısı ve bence çok büyük bir suç. Bunu önlemek için hayvan esaretine karşı bu filmi çektik.”

Sadece dedikodu

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümü mezunu vebirçok dizide rol alan bu günlerde de “A.Ş.K” dizisinde yardımcı kadın oyuncu olarak Şebnem’i karekterini canlandıran Tandoğan, kendisi ile Hazal Kaya arasında olumsuz iddiaları yalanlayarak şöyle konuştu:

“Hazal ile sette tanıştım. Daha öncesinde Behzat Ç.’nin bir son çekimi vardı orada tanışmıştık. Aramızda problem olmadı. Eğlenceli bir setti. Çok yorucuydu ve herkes birbirine inanılmaz destek oluyordu. Yapılabilecek bir şey yok. Dedikodu çıkınca sonu gelmiyor. Sanki o problemliymiş de ben onu çekemiyormuşum gibi böyle garip haberler çıkardılar. Ama kesinlikle böyle bir şey yoktu. Set ortamı çok stresli yorucu. Oyun arkadaşları ile ayrı bir stres olması dünyanın en korkunç şeyi olur. Çünkü o sete de gitmek istemezsin, yorgunluğu da kaldıramazsın. Öyle bir şey yok. Ben Hazal’ı çok seviyorum.”

Tandoğan, Hazal Kaya ile aralarında 10 yaş olduğunu hatırlatarak, “Benden 10 yaş küçük, güzel ve yetenekli biriyle karşılaştırılmam bence güzel bir şey” diye konuştu. Aslı Tandoğan, dizilerdeki aşkların gerçekte de var olduğuna inandığını ifade edtti.

Tandoğan, Arap muhabirin formunuzu nasıl koruyorsunuz sorusuna ise, “Spor mutlaka yapıyorum. Yürüyüş, koşu, ok atıyorum. Dizi ile birlikte tenise başladım. Hareketli olmaya özen gösteriyorum. Beyaz ve kırmızı etten uzak duruyorum. Sadece deniz mahsulleri yiyorum. Bol su içiyorum.Öyle abur cubur yemiyorum ama çikolatadan vazgeçemiyorum. Makyaj günlük hayatımda kullanmıyorum. Dizilerde rimel bile sürmüyorum. Çıkarması çok zor oluyor” diye cevap verdi.

Kaynak: http://www.unimetre.com/tandogandan-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın