Görüş Bildir
Haberler
Tamamen Tesadüfmüş: AKP’de Mafya Babası Hüseyin Eryılmaz ile Fotoğraf Rahatsızlığı

Tamamen Tesadüfmüş: AKP’de Mafya Babası Hüseyin Eryılmaz ile Fotoğraf Rahatsızlığı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek’in, geçtiğimiz günlerde 'Demir Yumruk' operasyonunda tutuklanan ve suç örgütü lideri olmakla suçlanan Hüseyin Eryılmaz ile birlikte fotoğrafları çıkmıştı. Fotoğraf sonrası iki isimden de açıklama geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Restoran çıkışında yanımıza geldi’

‘Restoran çıkışında yanımıza geldi’

Sözcü'den Mert Öz'ün aktardığına göre, Bazı AKP'li vekillerin fotoğrafları birbirine gönderdikleri öne sürüldü. Bakanlığı yüksek fiyatla dezenfektan sattığı ortaya çıkınca görevden alınan Ruhsar Pekcan'ın yerine Ticaret Bakanlığı'na atanan Mehmet Muş, Eryılmaz ile tanışmadığını, o gün Ankara'daki bir restoran açılışında yanına gelip fotoğraf çektirdiğini söyledi. Muş, “Haberde adı geçen soruşturma ve bu soruşturma kapsamında yargılananlarla hiçbir irtibatım olmamıştır. Olması da mümkün değildir. (Çamur at izi kalsın) saikiyle hareket edenler şunu bilmeli ki; çok şükür bizim başımız dik, alnımız ak” ifadelerini kullandı.

‘Ayak üstü konuştuk’

‘Ayak üstü konuştuk’

AKP'li Milletvekili Feyzi Berdibek, fotoğrafları paylaşan Barış Yarkadaş'ı arayarak, açıklamada bulundu. Berdibek, “Ben sizin de yazdığınız gibi Tavacı Recep'te yemeğe giderim genelde. Hüseyin Eryılmaz'ı da orada tanıdım. Birkaç kez görüştük. O gün de biz sayın Bakan Mehmet Muş ile yemeğe gittik. Hüseyin Eryılmaz da oraya gelmiş. Tesadüfen karşılaştık. Ayak üstü konuştuk. Sayın Bakan Mehmet Muş, Hüseyin Eryılmaz'ı tanımaz görse. Sayın Bakanın bu işe karıştırılmasına üzüldüm” dedi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
36
32
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rekuba

ne tesadüfü amk dış güçler diyeceksin kandırıldık diyeceksin toymusun amk

Trabuzeni

Siz tesadüflere hani inanmazsınız

Aliye Kocabaş

çevir kazı yanmasın.