Görüş Bildir
Haberler
Tam İşlevsel Katlanabilir Klavye

Tam İşlevsel Katlanabilir Klavye

Batuhan
25.12.2015 - 11:58

Mobil cihazların hayatımızın her alanında kullanılmaya başlamasıyla birlikte, yazı işleri de bu cihazlardan halledilmeye başlandı. Katlanabilir klavyemiz de burada devreye giriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer yazı işleriyle uğraşıyorsanız, özellikle mobil cihazların verdiği rahatlıkla dış mekanlarda yazı yazmaktan hoşlanıyorsanız, mobil cihaz klavyelerinin tam anlamıyla sizi tatmin etmediğini itiraf etmeniz gerekir. Bilgisayar klavyelerini de yanınızda taşıyamayacağınıza göre, katlanabilir silikon klavye derdinize derman olacak gibi görünüyor.

$14'lık fiyatıyla uygun bir fiyat etiketine sahip olan klavye, asıl klavyenizin yedeği gibi görünse de gündelik kullanımınızda da işlevselliğiyle bir numaralı klavyeniz olabilecek niteliklere sahip. Normal bir klavyenin sahip olduğu bütün özelliklere sahip olan katlanabilir silikon klavye, üstüne su dökülse de tamamen suyun içine girse de çalışmaya devam edebiliyor. Üstelik toz da tutmuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Klavye temizliğinin aslında sık yapılması gereken bir işlem olduğunu düşünürsek, sürekli temiz kalan bir klavye hepimizin ihtiyacı olsa gerek. Katlanabilir silikon klavyenin Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Shifdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
0
0
0
0