Görüş Bildir
Haberler
Tam 20 Yıl Boyunca Aradığı, Ölmüş Annesinin En Sevdiği Şarkıya Kavuşan Adamın Hikayesi

Tam 20 Yıl Boyunca Aradığı, Ölmüş Annesinin En Sevdiği Şarkıya Kavuşan Adamın Hikayesi

Magarica
05.09.2015 - 14:02

Hepimizin çok alakasız yerlerde kulağına çalınan hayranlık duyduğu parçalar vardır. O şarkıyı bulmak için elbette haddinden fazla çaba sarfedenlerimiz de olmuştur. Ama 20 yıl uğraşmak? İşte şimdi göreceğiniz hikaye gerçekten fazlasıyla duygu yüklü ve takdire şayan bir çabanın ispatı...

Kaynak: http://dangerousminds.net/comments/ma...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kongo'da yaşayan bir anne-oğul bir gün evlerinin orada bulunan bir Çin marketine giriyorlar ve markette çalan bir şarkıya hayran kalıyorlar.

Kongo'da yaşayan bir anne-oğul bir gün evlerinin orada bulunan bir Çin marketine giriyorlar ve markette çalan bir şarkıya hayran kalıyorlar.

Anne, market sahibinin yanına giderek şarkıyı soruyor ve market sahibi çalmakta olan kasedi onlara takdim ediyor. Kahramanımız ve annesi çok uzun süre bu şarkıyı dinliyorlar ancak kaset üzerindeki yazılar Çince olduğu için ne söyleyen kişiyi ne de şarkının adını bilmiyorlar.

Bu tatlı anne-oğul bazı sebeplerden ötürü Güney Afrika'ya göç etmek zorunda kalıyorlar ve bu sırada kaset kayboluyor. Esas acı kısmı ise, çok geçmeden anne de vefaat ediyor.

Kahramanımız ise artık yalnızca kafasının içinde çalıp duran annesinden yadigar o şarkıyla kalakalmış.

Bir yandan taksi şoförlüğü yaparken bir yandan da tam 20 yıldır o kayıp kasetteki şarkıyı arıyormuş.

Taksisine binen her Asyalı müşteriye şarkıyı mırıldanıyor ve bilip, bilmediğini soruyormuş.

Taksisine ilk kez Tayvanlı bir çift biniyor ve bir 20 yıldır aradığı o parçayı onlara da soruyor ve... Mutlu son!

Çift şarkıyı bulup ona dinletmeye başlıyorlar. Ve o an kahramanımızın mutluluğu gerçekten hiçbir şeye değişmeyecek bir mutluluk...

Bir Reddit kullanıcısı o muhteşem mutluluğu sosyal medyada paylaşıyor, işte 20 yıl sonra adeta annesine kavuşmuş gibi sevinen kahramanımızın o tatlı mutluluk anı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkının ne olduğunu merak edenler için, hikayemizin sonunu da paylaşıp minik bir şok yaşatalım.

Müzik konusunda kimsenin bilmediği parçaları bile bilen bir arkadaşına şarkıyı soran kahramanız inanılmaz bir cevapla karşılaşıyor. Şarkının Casio markasının bir demosu olduğunu öğreniyor. Ve arkadaşı 'Onca yıl bu demo mu çaldı gerçekten senin kafanın içerisinde?' diye şaşkınlıkla bakakalıyor...

Siz olsanız, 20 yıl boyunca aynı azimle şarkıyı arayabilir miydiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
0
0
0
0