Görüş Bildir
Haberler
Taksiciler, Scooter Sürücüsüne Sopayla Saldırdı

Taksiciler, Scooter Sürücüsüne Sopayla Saldırdı

Adana'da iki taksi şoförü, tartıştıkları scooter sürücüsünü sopayla dövdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bilinmeyen bir nedenle birden tartışmaya başladılar

Bilinmeyen bir nedenle birden tartışmaya başladılar

Adana'nın Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Bülent Angın Bulvarı’nda scooter ile ilerleyen ve ismi açıklanmayan bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldaki taksici ile tartışmaya başladı. Çevredeki başka bir taksicinin de olaya karışmasıyla tartışma kavgaya dönüştü.

İşte o anlar ⬇️

Polis olay yerinden kaçan taksi sürücüsü için çalışma başlattı

Polis olay yerinden kaçan taksi sürücüsü için çalışma başlattı

Scooter kullanıcısı, kavgaya dönüşen tartışmada taksiciler tarafından sopa ve yumruklarla darp edildi. Bir kişinin araya girmesiyle sonlanan kavgada taksiciler bölgeden uzaklaştı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ayakta tedavi edilen scooter sürücüsü, daha sonra bölgeden ayrıldı. Polis, taksicilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
5
4
4
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
barbie

Taksiciler şaşırtmıyor

Baran Baydar

Can güvenliğin için trafikte kimse ile tartışmayacaksın. Tamam abi deyip çekip gideceksin. 5 dakikalık erkeklik, hapiste 55 yıl karılık yaptırır adama.

Söyledim gitti

Dediğin doğru ama süre yanlış. Adam ölse bile, haklı tahrik, davaya gömlekle geldi, pişman oldum dedi falan filan derken 10 yıl ceza alır:P Onunda bir kısmın... Devamını Gör

İskender

Sarı Terör. Erdoğan gittikten sonraki hükümete Uber konusunda baskı yapmalıyız. Tekelleşme her zaman mafyalaşmaya sebep olur.