Görüş Bildir
Haberler
İhraç Edildi: Taksici, Senegalli Turiste 'Sen Terörist misin, Cami Bombalamaya mı Geldin?' Dedi

etiket İhraç Edildi: Taksici, Senegalli Turiste 'Sen Terörist misin, Cami Bombalamaya mı Geldin?' Dedi

FreiGeist
22.03.2019 - 11:26 Son Güncelleme: 22.03.2019 - 16:41

İstanbul'da bir taksi sürücüsü, ödemeyi dolarla yapmayı kabul etmeyen turiste hakaret etti ve 'Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin?' dedi. Turistin ısrarına rağmen aracı durdurmayan taksici, para üstü vermek için de zorla bahşiş istedi. Senegalli Ousmane Alyly, kendisine hakaret eden ve fazla para isteyen sürücüyü kameraya kaydetti ve polise başvurarak şikayetçi oldu. Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, taksicinin ihraç edildiğini açıkladı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Bakırköy - Aksaray sahil yolunda yaşandı. 🎥

Senegal'den Türkiye'ye gelen Ousmane Alyly isimli turist, Atatürk Havalimanı'ndan Aksaray'a gitmek için bir taksiye bindi. Taksiye bindiği esnada sürücüden taksimetreyi açmasını isteyen Ousmane Alyly ile sürücü arasında tartışma yaşandı.  

İHA'nın aktardığı bilgiye göre, sürücünün taksimetreyi açmayarak ödemeyi dolar üzerinden istemesi üzerine tartışma büyüdü. 

Bunun üzerine sürücü, aracına aldığı Ousmane Alyly'e hakaret etti ve 'Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin buraya” dedi. 

Kendisine hakaretler yağdırarak, terörist diyen sürücüden rahatsız olan Ousmane Alyly, taksiciden aracı durdurmasını istedi. Ousmane Alyly'in tüm ısrarlarına rağmen taksici durmadı.

Görüntülerde ayrıca sürücünün ' Seni polise götürüp bu terörist, Sultanahmet Camii'yi tarayacakmış derim, polise gideyim mi?' dediği duyuluyor.

Yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydeden turist, polis merkezine giderek taksiciden şikayetçi oldu ve darp edildiğini de söyledi. 🎥

Taksimetrede 48 lira yazdığı için 100 lira veren Ousmane Alyly, para üstünü istedi. Sürücü ise para üstünü verme karşılığında 10 lira bahşiş istedi. Turistin direnmesine karşı ısrarla bahşişi isteyen sürücü, alamayacağını anlayınca para üstünü vererek uzaklaştı. 

Başından geçenleri anlatan Ousmane Alyly, “Ben Atatürk Havalimanı'ndan Aksaray'a gitmek için taksiye bindim. Taksiye bindiğimde şoför bana, '20 dolar ver' dedi. Ben de 'benim 20 dolarım yok, Türk parası var' dedim. 'Taksimetreyi aç, ne kadar yazarsa ben sana o kadar para veririm dedim. Bana küfür etti, terörist misin dedi. Bana vurdu. Ben de videoya çektim. Polis karakoluna gittim. Şikayet ettim. Taksimetre 48 lira yazdı, ben 100 lirayı verdim. Bahşiş istedi. 50 lirasını aldı, geri kalanı da geri aldım” diye konuştu.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiğini açıkladı.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiğini açıkladı.

Taksicinin aynı zamanda görüntüleri izleyen başka taksiciler tarafından darp edildiği aktarılıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
689
83
52
50
47
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cglrclk

Senegal'linin türkçesi taksiciden daha düzgün :)

Dave Kabze

sonra uber'e binmek isteyenler suclu. hep dedigim gibi, sari taksici ve minibuscunun insan sifati yoktur

Seytantuylu

kalan hayatın boyunca çöpleri kemirerek yaşarsın umarım. diğer taksicilerin de ellerine sağlık, şerefli taksiciler de var demek ki hala.