Görüş Bildir
Haberler
Takip Ettiğin Twitter Kullanıcılarına Göre Ne Kadar Çatlaksın?

etiket Takip Ettiğin Twitter Kullanıcılarına Göre Ne Kadar Çatlaksın?

Trex
03.08.2017 - 15:52

Bu testimizde takip ettiğiniz Twitter kullanıcılarına ne kadar çatlak olduğunu söylüyoruz. Eğer Twitter kullanmıyorsanız, kullansaydınız hangisini takip edeceğinizi düşünerek cevaplar verebilirsiniz. Hadi bakalım!

Not: Seçeneklerde birden fazla takip ettiğiniz kişi varsa favorinizi işaretleyin :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kafayı kırmışsın!

Kafayı kırmışsın!

Tam anlamyla bir çatlaksın. Deli dolu, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun. Bazen ne kadar çatlak bir insan bu tepkisi alsan da sana bir şey söyleyeyim, maalesef sen delisin, çatlaksın, sıyırmışsın. Ama sana bir sır vereyim mi, iyi insanların çoğu öyledir. :)

Senin beyin yanmış!

Senin beyin yanmış!

Buna şaşırdığını sanmıyoruz çünkü hem sen hem de çevren bunun farkındasınız :) Çatlaklık senim  genlerine işlemiş. Eğlenmeyi ve hayattan zevk almayı biliyorsun. Mutluluğu da bu şekilde buluyorsun. Maalesef sen delisin, çatlaksın, sıyırmışsın. Ama sana bir sır vereyim mi, iyi insanların çoğu öyledir. :)

Biraz çatlaksın!

Biraz çatlaksın!

Ruhunun yarısı bir çatlağın özelliklerini taşıyor.  Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

Ortalamanın üstündesin!

Ortalamanın üstündesin!

Fena bir oran değil. Kendi çatlaklığının farkındasın ve bununla yaşamayı seviyorsun. Yeri geliyor bir çatlak yeri geliyor sakin bir insan oluveriyorsun. Bu yüzden de gayet mutlusun. Önemli olan da bu zaten :)

Bazen kafayı kırıyorsun!

Bazen kafayı kırıyorsun!

Senin için tam bir çatlak diyemeyiz ama içinde bir yerlerde çatlaklığa dair izler var. Etrafından aldığın baskılar senin çatlaklığını sınırlıyor gibi.  Tabii bu o kadar mühim değil, önemi olan senin mutlu olman :)

%0 Çatlaksın!

%0 Çatlaksın!

Verdiğin yanıtlara göre senin çatlalık oranın yüzde 0. Yani hiç. Tabii bu testte çatlaklık oranının yüzde 0 olması senin de bir gün çatlak olmayacağın anlamına gelmiyor. Bir bakmışsın çıldırmısın, çatlağın teki olup çıkmışsın. Tabii bu o kadar mühim değil, önemi olan senin mutlu olman :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
81
62
46
31
24
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eray Yüksel

Hepsine hiçbiri dedim Bazen kafayı kırıyorsun! çıktı :D

Asosyal deli

çatlaklık bunalr takip etmeyle olsaydı ohooo siz yıldız tilbe hariç gereksizleri koymuşsanız ben napayım lan de get

andy

asıl bunları takip etseydim çatlak olurdum be sensin çatlak