Görüş Bildir
Haberler
Tacizlere Dayanamayıp, Erkeklerden İntikam Alan 12 Kadın Daha

Tacizlere Dayanamayıp, Erkeklerden İntikam Alan 12 Kadın Daha

Abbasağa Dayanışma
21.02.2015 - 20:01 Son Güncelleme: 22.02.2015 - 00:46

1. B.I.

1. B.I.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19781275.asp

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Ziya Gökalp mahallesinde oturan Atatürk Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi B.I. (16), iddiaya göre önceki sabah annesi ve ablası hastaneye gittikten sonra evde inşaat işçisi babası A.İ.I. (41) ile yalnız kaldı.

3’ü kız 4 çocuk babası A.İ.I., B.I.’ya cinsel tacizde bulunmak istedi. Mutfağa kaçan B.I., babası içeriye girince bir bıçak aldı ve babasının sırtına sapladı. Kızı tarafından 4 yerinden bıçaklanan A.İ.I., kan kaybından öldü. Arbede sırasında eli kesilen B.I., babasının cesedini çarşafa sarıp, bodruma indirdi ve üzerini çuvallarla örttü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ayşe D.

2. Ayşe D.

http://www.milliyet.com.tr/erkek-arkasimin-babasi-taciz-etti--gundem-1982909/

Beykoz’da erkek arkadaşının babası 54 yaşındaki Muammer İ.’yi cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek önce başına kurşun külçeyle vuran daha sonrada bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki Ayşe D. polis tarafından yakalandı.

Muammer İlgin önceki akşam evde alkol almaya başladı ve zaman zaman evinden kaçarak yanına gelen genç kıza 'Sürekli burada kalıyorsun, bunun bir bedeli olmalı' diyerek cinsel tacizde bulundu. İlgin ilerleyen saatlerde alkolün etkisiyle uykuya dalınca, A.D. mutfaktan aldığı bıçağı 6 kez İlgin'e sapladı. Poliste ifade veren şüpheli Ayşe D. 'Olay gecesi alkol alıp sızdı. Bana tacizde bulunmasını engellemek için yanıma yaklaşık 2 kilo ağırlığında kurşun bir külçe ve bıçak almıştım. Onun uyuduğunu fark edince yerimden kalktım. Önce başına kurşun külçeyle vurdum. Ardından bıçakladım. Daha sonra oradan kaçtım.' dedi.

3. Derya Işık

3. Derya Işık

http://www.adanamedya.com/kizini-taciz-eden-kocasini-oldurdu-44257h.htm

Olay, merkez Yüreğir İlçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Tarım işçiliği yapan Derya Işık, işsiz Emrullah Baykuş ile 12 yıl önce dini nikahla hayatını birleştirdi. Bu birlikteliklerinden 4 çocuk sahibi olan çiftin en büyük kızı E. annesine, 'Babam beni taciz ediyor' diye şikayette bulundu. Kızının iddiasına inanmak istemeyen kadın, eşine, 'Ben bakkala ekmek almaya gidiyorum' dedikten sonra kızının bulunduğu odaya saklandı. Derya Işık, iddiaya göre, bir süre sonra eşi Emrullah Baykuş'un öz kızı E.'ye cinsel tacizde bulunmasına tanıklık etti. Eşinin yaklaşık bir yıldır kızına cinsel istismarda bulunduğunu öğrenen Işık, ertesi gün, uyuyan Baykuş'u başına bir el ateş ederek öldürdü. 

'Evli olduğu kadınla çocukları olmadığı için onu bırakıp benimle evlenmek istediğini söyledi. Ben kabul ettim. Kaçarak birlikte yaşamaya başladık. Kaçınca babam 'Kimse duymadan düğün yapalım' dedi. Sürekli çalıştığı bir işi yoktu. Alkol alır, sebepsiz yere beni döverdi. Ailem 'Sen kaçtın biz karışmayız' diyordu. Benim çaresizliğimden yararlanarak her türlü kötülüğü yapıyordu. Birlikte olacağımız zaman bana da zorla uyuşturucu kullandırıyordu' dedi.

'KIZIM KORKUNCA ANLADIM'

Derya Işık, cinayetle ilgili de 'Elektriklerin kesik olduğu bir günün akşamı eşim telefonla arayarak eve geldiğini söyledi. Kızım telaş ve korku içerisinde yatmak istediğini söyledi. Ben de niye korktuğunu sordum. Söylemek istemedi. Israr edince her şeyi anlattı. Ben emin olmak istedim. Yatak odasına gizlendiğimde korkunç gerçeği öğrendim. Kim kocasını öldürür? Kim çocuklarının annesiz, babasız kalmasını ister?' ifadelerini kullandı.

İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi E. de ifadesinde, 'Bana kötü şeyler yaptırıyordu. Yapmak istemediğim zaman döverdi. 'Senin kafana sıkarım. Sonra da silahı eline verir, intihar etti derim' diyerek beni korkutuyordu' diye konuştu.

4. Banu Candemir

4. Banu Candemir

http://www.sabah.com.tr/gundem/2011/09/18/tecavuzcu-babayi-olduren-kiza-ceza-yok

Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi, kendisine tecavüz eden babasını öldüren, 22 yaşındaki kıza 'tahrik indirimiyle' verilen 15 yıl hapis cezası kararını bozdu. Yargıtay 'Sanık hakkında ceza verilmesine yer yok' dedi

Banu, 2004'te evlendi ancak baba Osman, damadını sürekli tehdit etti. Kayınbaba, damadını bir kez de yaraladı. Kızına da sürekli, '10 tane çocuğun da olsa seni bu adamdan ayırıp yanıma alacağım' diyordu. Nitekim Banu, eşi Mehmet'ten 2006'da boşandı ve baba evine döndü. 

BABASINDAN HAMİLE KALDI 

Baba, zaman zaman silah tehdidiyle, zaman zaman da küçük kızı ile karısını evden kovup genç kadınla birlikte oldu. Banu, hamile kaldı ve kürtaj yaptırdı. Son olarak 29 Haziran 2008'de baba Osman, odaya girince, Banu, 'Bağırırım annemin haberi olur' dedi. Osman odadan çıkarken, 'Tamam ben sabrederim, bugün olmazsa yarın' dedi. Bunun üzerine Banu, babasının silahını aldı ve yastığının altına koydu. Sabah 07:30 sıralarında da babasının yattığı odaya gidip ikisi ensesine, biri sırtına gelecek şekilde 3 el ateş edip babasını öldürdü. 

Banu Candemir “Babam olacak o şahıs uzun zamandan beri beni elle ve sözle taciz ediyordu. Bu durumun kendisine yakışmadığını kendisinin babam olduğunu ve böyle davranmasından vazgeçmesini söyledim. Annem ve kardeşimin evde olmadığı zamanlarda sürekli beni rahatsız ediyordu. Ben banyo yaparken oda içeriye girmek istiyordu. Olay günü bana tecavüz etmeye kalkışınca evde bulunan tabanca ile onu öldürüp cesedi odaya kilitledim. Cinayeti anneme 2 gün sonra söyledim. Böyle bir adamı öldürdüğüm için değil katil olduğum için pişmanım” dedi.

5. Fatma Kaymak

5. Fatma Kaymak

http://www.yeniakit.com.tr/haber/kocasini-cekicle-olduren-kadina-agir-tahrik-indirimi-43637.html

Arnavutköy’de 23 yıllık eşini kafasına parke taşı ve çekiç vurarak öldüren kadın, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, cinayetin ağır tahrik altında işlendiğine karar vererek cezayı 18 yıla indirdi.

Duruşmada söz alan sanık Kaymak, 'Sürekli dayak yiyordum, aldatılıyordum. Oğluma cinsel tacizde bulunuyordu. Ruh ve sinir hastası oldum sayesinde. Sonunda bana kafayı yedirtti' dedi.

Kaymak ailesinin 3 erkek çocuğu da evlerinde sürekli tartışmalar yaşandığını ve anne babalarının birbirlerini çok kıskandığını anlatmışlardı. Annesini de, babasını da sevmediğini belirten H.K., “Annem evden yılda 2-3 kez dışarı çıkmazdı, dışarı çıkmasına babam izin vermezdi. Annem hep bir gün babamı öldüreceğini söylerdi ama psikolojisi bozuk olduğu için ciddiye almadık. Annem babamın bize tecavüz ettiğini söylerdi. Bizi hastaneye kontrole götüreceğini söylerdi. Ancak babam bana ya da kardeşlerime hiçbir zaman tecavüz etmedi. Annemin kafası yerinde değildi. Manyağın, delinin tekidir’’ diye ifade vermişti.

6. İclal Ş.

6. İclal Ş.

http://www.milliyet.com.tr/oldurup-keser-ve-cekicle-parcalamis/gundem/gundemdetay/21.05.2012/1542897/default.htm

Emniyette ifadesine başvurulan İclal Ş. , Ömer Alpancıl’ı öldürdüğünü itiraf etti. Olayı tüm detaylarıyla anlatan İclal Ş., Ömer ile yaklaşık 3 öy önce tanıştığını, ardından sık sık telefonla kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Eve gelen Ömer Alpancıl’ın 80 lira borcunu istediğini anlatan İclal Ş., üzerinde para olmadığı için veremeyeceğini söylediğini, ’Ağabey’ diye hitap ettiği Alpancıl’ın ise “Bunu kendi aramızda halledelim” diyerek kendisine sarıldığını söyledi.

İclal Ş., ekmek bıçağıyla Ömer Alpancıl’ı bıçakladığını, öldüğünden emin olunca da bel kısmından cesedi keserek ikiye ayırdığını, omurga kemiğini de keser ve çekiç gibi malzemelerle parçaladığını anlattı. İclal Ş., iki parçaya ayırdığı cesedi iki çuvala koyup çöp konteynerine attığını, Apancıl’ın üzerindeki kimlik ve benzeri her şeyi yaktığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Gülizar G.

7. Gülizar G.

http://www.haber7.com/genel-olaylar/haber/1007962-3-cocuk-annesi-kadin-tacizcisini-oldurdu

Eyüp'te, 3 çocuk annesi bir kadın kendisini taciz ettiği iddia edilen komşusunu ormanlık alandaki kulübede silahla vurarak öldürdü.

Gülizar G. ifadesinde; 'Bir süre önce komşumuz olan Abdülrezzak Ç. mahallemizden taşındıktan sonra telefonla arayarak beni rahatsız etmeye başladı. Bütün ısrarlarıma rağmen peşimi bırakmayınca kendisini ormanlık alandaki kulübeye çağırdım. Orada yanımda götürdüğüm babamdan kalma silah ile kendisine 6-7 el ateş ederek öldürdüm'' dedi.

8. E. Ö.

8. E. Ö.

http://www.internethaber.com/tacizciyi-oldurdu-organini-kesti-185260h.htm?interstitial=true

Bir süredir kendisini sözlü ve fiziksel taciz eden ve önceki gece tecavüze yeltenen adamı silahla vurup, daha sonra cinsel organını kesen evli ve 3 çocuk annesi kadın jandarmaya teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre Afyon'un Sandıklı İlçesi'nde meydana gelen olayda E. Ö. (35), kendisine tecavüze etmeye çalıştığını iddia ettiği İ. C.'ı (28) silah ile 7 el ateş ederek öldürüp cinsel organını kesti. Daha sonra jandarmayı arayan kadın, 'uzun süredir beni rahatsız ediyordu. Namusuma leke sürdürmem' dedi.

9. Sevgi B.

9. Sevgi B.

http://www.bugun.com.tr/son-dakika/tacizcisini-bicakla-olduren-kadin-tutuklandi-haberi/555097

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 3 yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk annesi Sevgi B. (28), dün Sorgun Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne tedavi olmak için gitti.

İddiaya göre genç kadın hastane önünde T.K. tarafından taciz edildi. Peşine takılan T.K., kadının yolunu kesti ve tacizlerine devam etti. Sevgi B. çantasında bulunan bıçakla T.K.’nin sağ koltuk altından bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan T.K. kurtarılamadı. Sevgi B. tutuklandı.

10. Yasemin Ak

10. Yasemin Ak

http://www.sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/tacizci-akrabasini-av-tufegiyle-oldurdu-495238/

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne bağlı Ortaköy Köyü’nde 30 yaşındaki Yasemin Ak, evinin önünde kendisini taciz ettiğini iddia ettiği dini nikahlı eşinin akrabası 33 yaşındaki Oktay Özcan’ı av tüfeği ile ateş ederek öldürdü.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Yasemin Ak’ın dini nikahlı eşi Yılmaz Ö. ile birlikte yaşadığı evin önünde meydana geldi. Yılmaz Özcan’ın olmadığı sırada eve gelen Oktay Özcan, iddiaya göre kendisini içeriye almayan Yasemin Ak ile tartıştı. Yasemin Ak, kendisine sözlü ve fiziki tacizde bulunan Oktay Özcan’a evden aldığı av tüfeği ile ateş etti. Yasemin Ak, yere yığılan Özcan’a 4 el daha ateş etti. Özcan olay yerinde ölürken, Yasemin Ak jandarmayı arayarak teslim oldu.

11. Selma K.

11. Selma K.

http://www.dha.com.tr/enistesini-oldurup-polise-teslim-oldu_467903.html

Bekar olan kadın kendisini sürekli taciz ettiğini ileri sürdüğü eniştesini tabancayla öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Hacıbaba Mahallesi Maho Paşa Caddesi üzerinde bir evde meydana gelen olayda , 36 yaşındaki Selma K., 4 çocuk babası olan eniştesi 43 yaşındaki Murat Aksu'yu tabancayla vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan Selma K. polise giderek teslim oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Nebahat Ö.

12. Nebahat Ö.

http://www.sabah.com.tr/yasam/2011/04/26/kizini-taciz-eden-adamin-cinsel-organini-kesti

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir kadın, 'kızını taciz ettiği'ni öne sürdüğü birlikte yaşadığı kişiyi, cinsel organını keserek yaraladı.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinde Nebahat Ö, 16 yaşındaki kızı G.Ö'yü taciz ettiğini iddia ettiği birlikte yaşadığı Hasan Ö. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan Ö, Nebahat Ö. ve kızı G.Ö'yü darbetmeye başladı. Bu sırada Nebahat Ö, evde bulunan biber gazını alarak Hasan Ö'ye sıktı. Fenalaşarak yere düşen Hasan Ö'nün cinsel organını mutfaktan aldığı bıçakla kesen Nebahat Ö, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdikten sonra kızını da alarak polise teslim oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
15
15
9
3
3
0