Görüş Bildir
Haberler
T.C. Kimlik Numaranı Ezberleme Şekline Göre Sağ Beynin mi Daha Baskın Sol Beynin mi?

T.C. Kimlik Numaranı Ezberleme Şekline Göre Sağ Beynin mi Daha Baskın Sol Beynin mi?

Herkesin bir T.C. Kimlik numarası ezberleme şekli vardır. Peki sen nasıl ezberliyorsun? Aşağıdan seç, beyninin sağ tarafı daha baskın yoksa sol tarafı mı söyleyelim.

Hazırsan Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

T.C. Kimlik numaranı ezberleme şeklin aşağıdakilerden hangisine uyuyor?

T.C. Kimlik numaranı ezberleme şeklin aşağıdakilerden hangisine uyuyor?

Senin sol beynin daha baskın!

Senin sol beynin daha baskın!

Beyninin sol lobu, senin mantıksal ve analitik düşünme tarzını belirleyen baskın kısmın. Matematiksel işlemler senin için adeta bir oyun, çünkü bu alanda oldukça başarılısın. Bir konu üzerinde düşünürken, analitik düşünme yöntemini tercih ediyorsun. Bu, senin detaylara dikkat etme ve problemleri çözme şeklini belirliyor.

Kelime, sayı ve semboller senin için birer cazibe merkezi. Onlarla uğraşmak senin için bir zevk, hatta belki de bir tutku. Senin için her zaman net sonuçlar önemli. Belirsizliklerden hoşlanmıyorsun, sonuçların net ve belirgin olmasını tercih ediyorsun.

Düşüncelerini pragmatik sonuçlarla şekillendiriyorsun. Mantığına uymayan hareketlerden kaçınıyorsun ve bu, senin karar verme sürecinde oldukça önemli bir rol oynuyor. Matematiksel verilerle ilgileniyorsun ve bu verileri kullanarak çözümler üretiyorsun.

Dil becerilerin de oldukça gelişmiş. İster yazılı, ister sözlü olsun, dil kullanma konusunda oldukça yeteneklisin. Bu yeteneğin, senin analitik düşünme tarzını tamamlıyor ve seni daha da güçlü kılıyor.

Olaylara gerçekçi bir yaklaşımın var. Hayalperest olmayı sevmezsin, gerçeklerle yüzleşmeyi tercih edersin. Bu gerçekçi yaklaşımın, çoğu zaman daha doğru kararlar vermeni sağlıyor. Çünkü sen, gerçeklerle yüzleşmeyi tercih eden ve gerçeklere dayanarak kararlar alan bir insansın.

Senin sağ beynin daha baskın!

Senin sağ beynin daha baskın!

Senin için duygusal zeka, bir çeşit süper güç. Beyninin sağ lobunun ağırlığı, seni görsel zekanın yüksekliğiyle birleşerek adeta bir sanat ustası haline getiriyor. Resimler, heykeller, filmler ve müzikler... Sanatın her türlüsü, senin ilgi alanına giren bir yıldız gibi parlıyor.

Olayları analiz ederken, sonuçlara odaklanmaktansa sebepleri merak ediyorsun. Her olayın altında yatan gerçekleri bulmak, senin için bir hazine avı gibi. Sezgilerin ise bu avda senin en büyük yardımcın. Onlar senin içsel pusulan, her zaman sana doğru yolu gösteriyorlar. Ve sen de onlara güveniyorsun, çünkü biliyorsun ki, onlar seni hiçbir zaman yanıltmıyorlar.

Sağ beyin, genellikle insanın duygusal ve yaratıcı yönünü temsil eder. Senin sağ beynin de seni, insanları anlama ve onlarla bağ kurma konusunda bir uzmana dönüştürmüş. Empati yeteneğin, senin en güçlü silahın. İnsanların duygularını anlamak, onlara kolayca sempati duymak senin için çocuk oyuncağı.

Bunun yanında, senin için hisler her zaman bir adım önde. Mantığınla karar vermek yerine, duygularınla hareket etmeyi tercih ediyorsun. Bu da seni, şefkat dolu ve anlayışlı bir kişi yapıyor. Seninle tanışan herkes, bu özelliğini hemen fark ediyor ve senin bu sıcak yüzün, insanları etrafında topluyor.

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
15
6
5
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
biri

2+2+3+2+2 yani benim beynim yok amk.. testinize attırayım.. :)

Motoki

Beyninin sol lobu, senin mantıksal ve analitik düşünme tarzını belirleyen baskın kısmın. Matematiksel işlemler senin için adeta bir oyun, çünkü bu alanda old... Devamını Gör

Elif Akbln

Bir YAY burcu olarak 3+3+3+2 Sol lobumun çalışması uyumu peki 😇

Hermione Granger

Yay burcu olman ve Solu lobu asla bağdaştıramadım ?? toplasan 2 lob var ama 12 tane burç var..