Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Sayesinde Ekranlara Adım Atıp Şöhreti Yakalayan 15 Yarışmacı

etiket Survivor Sayesinde Ekranlara Adım Atıp Şöhreti Yakalayan 15 Yarışmacı

Borgen
24.09.2016 - 10:37

2005 yılında başlayan Survivor yarışması birçok ekran yüzü kazanmamıza neden oldu. İlk şampiyondan son senedeki yarışmacılara kadar birçok isim televizyonda kendine yer buldu. İşte 15 Survivor ünlüsü:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uğur Pektaş

1. Uğur Pektaş

2005'deki ilk Survivor'ın şampiyonu Uğur Pektaş, yarışamanın ardından en uzun soluklu dizilerimizden Arka Sokaklar'da rol aldı ve geçen sezon kadar dizinin ana karakterlerinden birini canlandırdı. Dizideki rol arkadaşı Gamze Özçelik'le evlenen ancak daha sonra boşanan 37 yaşındaki Uğur Pektaş'ın yeni sezonda Kurtlar Vadisi dizisinde rol alacağı söyleniyor.

2. Hakan Hatipoğlu

2. Hakan Hatipoğlu

36 yaşındaki Hakan Hatipoğlu aslında Acun Ilıcalı'nın bir diğer yarışması Var Mısın Yok Musun ile tanıdığımız bir isim. 2010 Survivor Kızlar-Erkekler'e katıldıktan sonra oyunculuğa başlayan Hakan Hatipoğlu, Behzat Ç'nin hem dizisinde hem filminde görev aldı. 2015 Survivor: All Star ile yeniden karşımıza çıkan Hatipoğlu, geçen sezon da moderatörlüğünü yaptığı Survivor Panorama ile tam bir ekran yüzü haline geldi.

3. Gizem Hatipoğlu

3. Gizem Hatipoğlu

Var Mısın Yok Musun'da beraber yarıştığı Hakan Hatipoğlu ile Survivor Kızlar-Erkekler'de beraber olan Gizem Hatipoğlu, 2011'de Hakan ile evlendi. Şu sıralar Ev Gezmesi isimli ünlülerin evlerinin ziyaret edildiği klasikleşmiş program türünde sunuculuk yapıyor.

4. Furkan Dede

4. Furkan Dede

Başka bir kutu açma yarışması çıkışlı isim daha. 2010'daki Survivor ile kendisini ekranlarda iyice benimseten Furkan Dede, Acun'un el verdiği yarışmacılarından yalnızca biri. TV 8'de Oynat Bakalım adlı komikli video programında sunuculuk yapıyor.

5. Merve Oflaz

5. Merve Oflaz

Survivor'ın ilk ve tek kadın şampiyonu Merve Oflaz, bu büyük zaferinin hemen ardından Muhteşem Yüzyıl'da rol aldı. Daha sonra birçok dizi de oynayan 28 yaşındaki güzel, 2015'deki Survivor: All Star da başarısız olsa da yoluna aynen devam ediyor. Kendisin en son Rengarenk adlı dizide gördük.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Taner Tolga Tarlacı

6. Taner Tolga Tarlacı

7. Anıl Tetik

7. Anıl Tetik

26 yaşındaki Anıl Tetik, 2012'deki Survivor'a gönüllü olarak girmiş ancak henüz yarışma sırasında ünlüler tarafına geçmiştir. Survivor'dan sonra oyunculuğa adım atan Anıl Tetik'i çok yakında Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde göreceğiz.

8. Murat Ceylan

8. Murat Ceylan

2013'deki Survivor'ın yakışıklı yarışmacısı Murat Ceylan, dördüncü tamamladığı Survivor'dan sonra yine bir TV 8 programı olan Para Bende'de sunuculuk yaptı. Yeni Nesil adlı müzik albümüyle piyasalara hızlı bir giriş yapan Ceylan, şimdilerde ilk bölümü geçen hafta yayınlanan Familya dizisinde rol alıyor.

9. Hilmi Cem İntepe

9. Hilmi Cem İntepe

Murat Ceylan'ın kankası, Survivor 2013'ün şampiyonu Hilmi Cem İntepe. Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizilerinde rol alan Hilmi Cem kendini 2015'de bir kez daha Survivor'da buldu. All Star'ı üçüncü tamamlayan Hilmi Cem, şu anda Bodrum Masalı adlı dizide oyunculuğunu geliştirmeye çalışıyor.

10. Yiğit Dikmen

10. Yiğit Dikmen

2014 Survivor'ı beşinci bitiren, başarılı yarışmacılardan biri Yiğit Dikmen. 2015'de iki dizide rol alan yakışıklı ismi ilerleyen günlerde ekranlarda daha sık görebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Müge Uzel

11. Müge Uzel

2014'deki Survivor'da güzelliğiyle akıllara kazınan Müge Uzel, geçirdiği estetik operasyonlarla da gündemi meşgul etmişti. Reklam filmlerinde karşımıza çıkan sarışın güzeli yakında oyuncu olarak bir dizide görürsek şaşırmayalım.

12. Turabi Çamkıran

12. Turabi Çamkıran

Survivor'ı hem 2014 de hem de en iyilerin yarıştığı 2015'de şampiyon olarak tamamlayan Turabi Çamkıran, yarışmanın çıkardığı isimler arasında kitlesi en geniş isim olarak dikkat çekiyor. Kertenkele dizisine sonradan dahil olan Turabi, dizinin reytinglerini tek başına yukarı çekmeyi başardı. Turabi'nin hedefi günümüzde eksikliği hissedilen aksiyon oyunculuğunda ilerlemek.

13. Ezgi Avcı

13. Ezgi Avcı

Son Survivor'ın ekranlara hediyelerinden biri Ezgi Avcı. Yarışma biter bitmez Tv 8'de magazin programı sunan Ezgi Avcı, son olarak yeni başlayan Ne Giysem Yakışır'ın sunuculuğuna terfi etti.

14. Semih Öztürk

14. Semih Öztürk

Ütopya ile ortaya çıkan Semih Öztürk, Survivor 2016'yla beraber seveni kadar sevmeyeniyle bir fenomen haline geldi. Şimdilik onu orada burada bir şekilde televizyonda ve internette görüyoruz ama henüz asıl işini yapmış değil. Bakalım onu nerede göreceğiz.

15. Zafer Mete - Serkay Tütüncü - Mehmet Özyay

15. Zafer Mete - Serkay Tütüncü - Mehmet Özyay

Bu üçlüyü tek bir maddede ele alışımızın bir sebebi var tabii ki. Tv 8'in dünyayı gezen yarışması Para Bende'nin ekibinde değişikliğe gidileceği söyleniyor. Dört kişilik ekibin Yunus Günçe ve son Survivor'dan Zafer, Serkay ve Mehmet'ten oluşacağı söyleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
691
178
79
56
35
35
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Believe

Zaten herkes oraya ünlü olmaya gidiyor.

Wonderkid

şu hilmicemin yüzünden piçlik akıyor amk

Emir Balkan

Semih Reis

TheJunior

Reis?!