Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor'da Kim Elendi, Hangi Yarışmacı Adaya Veda Etti? 9 Şubat Survivor All Star 2022’de Elenen Yarışmacı...

Survivor'da Kim Elendi, Hangi Yarışmacı Adaya Veda Etti? 9 Şubat Survivor All Star 2022’de Elenen Yarışmacı...

TV8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı sürmeye devam ediyor. En sevilen yarışma programlarından Survivor bu seneki yarışmacı kadrosuyla izleyicileri ekranlara kilitliyor. Katıldıkları senelerde Survivor'a damga vuran All Star yarışmacılarının kıyasıya rekabetinin yanı sıra, yeni kurallar da heyecana heyecan katıyor. Peki Survivor'da eleme adayı kimler oldu? 9 Şubat Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Sürgün adasına giden yarışmacı kim? Survivor'da kim elendi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor'da eleme konseyi için geri sayım başladı. 5 Şubat Cumartesi gecesinden beri 3 dokunulmazlık oyunu ile bir ödül oyunu kapsamında kıyasıya mücadele veren Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı içinden 8 isim eleme adayı olarak belirlenmişti. Bu akşam konsey sonrası içlerinden 1 kişi elenecek. Peki Survivor'da eleme adayı kimler oldu? 9 Şubat Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Sürgün adasına giden yarışmacı kim?

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da Kim Elendi?

Acun Ilıcalı oy sonuçlarını gecenin sonunda yapılan ada konseyinde açıkladı. En az SMS oyunu alarak adaya veda eden isim Furkan oldu.

Survivor Eleme Adayları

Survivor Eleme Adayları

Survivor 2022'de bu hafta eleme adayı olarak belirlenen 8 isim oldu. Bu isimler Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan oldu.

Survivor'da Sürgün Adasına Kim Gitti?

Survivor'da Sürgün Adasına Kim Gitti?

Survivor'da 5 Şubat gecesi gerçekleşen ada konseyinde sürgün adasına gönderilen ilk isim Furkan olmuştu. Sürgün adasına sırasıyla 6 Şubat'ta Bora, 7 Şubat'ta ise Gizem ve Sercan gitti. 

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın