Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da Elenen İsim Belli Oldu! Gözyaşlarına Boğuldu!

Survivor'da Elenen İsim Belli Oldu! Gözyaşlarına Boğuldu!

Sunay Korkmaz
25.06.2021 - 11:16

Survivor 2021'de nefes kesen oylama sonrasında elenen isim belli eleme potasında yer alan isimlerdi. Acun Ilıcalı, “Oylar o kadar yakın ki birbirine. Sonuç 50 buçuğa, 49 buçuk. Çok az bir oy farkı var. Bilemiyorum nasıl yapacağız ama durum bu. Kafamda bir şey var. Buna tek başıma karar verme şansım yok. Kısa bir toplantı yapacağız. Sonucu açıklayacağız. Durum bildiğiniz gibi değil' diyerek Survivor’a veda eden ismi açıkladı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor’a artık finale saatler kala potodaki isi isim olan Aleyna ve Poyraz arasında elenen isim belli oldu. Eleme öncesi iki yarışmacının da Survivor yarışması boyunca kesitleri ekranlara getirildi.

Acun Ilıcalı: Durum Bildiğiniz Gibi Değil

Acun Ilıcalı: Durum Bildiğiniz Gibi Değil

Acun Ilıcalı oylama sırasında yaptığı açıklamasında, “Oylar o kadar yakın ki birbirine. Sonuç 50 buçuğa, 49 buçuk. Çok az bir oy farkı var. Bilemiyorum nasıl yapacağız ama durum bu. Kafamda bir şey var. Buna tek başıma karar verme şansım yok. Kısa bir toplantı yapacağız. Sonucu açıklayacağız. Durum bildiğiniz gibi değil' dedi.

Eleme potasında yer alan Poyraz son kez söz hakkı alarak 'Bu deneyimi yaşadığım için çok mutluyum. Elbette buraya kadar gelmişken elenmek istemiyorum' şeklinde konuştu.

Eleme potasında yer alan bir diğer isim olan Aleyna ise 'Bu koltuklarda oturduğumuz için çok heyecanlıyız. Poyraz beni defalarca potaya soktu ama eleyemedi. Kısmet şu an buradayız. Buradaki 4 kişi de gönüllerin şampiyonu. Herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

Acun Ilıcalı 'O sonucu açıklamak için hazırız. Benim de hiç sevmediğim bir yerdeyiz. Rakibinden daha fazla oy olarak yarı final yoluna devam edecek olan isim Poyraz' dedi.

Poyraz'ın oylamayı kazanması ile beraber seyircilerden alkış yükseldi. Aleyna cephesinde ise üzüntü hakimdi. Aleyna 'Buradan göz yaşı dökerek ayrılmak istemiyorum. Çok uzun bir maceraydı. Survivor bir okuldu. Bu okulun öğrencileri sadece ne öğrendiğimizi bilecek. Dışardan çok kolay görünüyor. Orada olmak çok farklı. Ne mutlu bana o kadar kişi arasından seçildim, yarıştım. Burada eleniyorum.' dedi.

Poyraz, seçildikten sonra 'Oylar ucu ucuna olsa da kazanan ben olsam da, Aleyna'yı çok çok tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak etti burada olmayı' diyerek, yarışma arkadaşını alkışladı.

İsmail, Ayşe ve Poyraz arasında yapılacak oylama ile finalde yarışacak iki isim de belli olmuş olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın