Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlığı Kazanan Berkay Eleme Adayını Belirledi...

Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlığı Kazanan Berkay Eleme Adayını Belirledi...

Müge Kakşi
13.06.2021 - 00:45

TV8 ekranlarının oldukça sevilen yarışması hız kesmeden devam ediyor. Yarışmada finale az kala olayların ardı arkası kesilmezken bu akşamki bölümüyle yine izleyiciler ekrana kilitlendi. 12 Haziran yani haftanın son yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı ve Dokunulmazlığı kazanan Berkay eleme adayı olarak Ayşe'nin ismini verdi. İşte detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Surivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Surivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor son bölümde oynanan haftanın 2. Kritik öneme sahip bireysel dokunulmazlık oyununda rakiplerini eleyerek dokunulmazlık sembolünün sahibi olan kırmızı takım yarışmacısı Survivor Berkay, 10 Haziran 2021 Perşembe günü Dominik Cumhuriyeti'nde Acun Ilıcalı modertörlüğünde yapılan ada konseyinde haftanın 2. eleme adayını belirleme hakkını da kazanmış oldu. Acun Ilıcalı tarafından Survivor Berkay'a sorulan 'kimi eleme potasına gönderiyorsun?' sorusunun yanıtı Aleyna Kalaycıoğlu oldu ve haftanın 2. eleme adayı da kırmızı takımdan çıktı.

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu ise bu akşam oynandı. Kazanan yarışmacı son eleme adayını belirleyecek ve ardından da SMS oylaması yapıldı. Son eleme adayı Ayşe oldu.

Survivor Haftanın Eleme Adayları

  • BATUHAN

  • ALEYNA

  • AYŞE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın