Görüş Bildir
Haberler
Survivor Atakan Sakatlandı mı? Survivor Atakan Işıktutan Sağlık Durumu Nasıl? Atakan Işıktutan Kimdir?

Survivor Atakan Sakatlandı mı? Survivor Atakan Işıktutan Sağlık Durumu Nasıl? Atakan Işıktutan Kimdir?

GNS
06.02.2022 - 18:27

Survivor 2022'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar arasında yaşanan gerginlikler programa damgasını vururken, yedeklerin sezona giriş yapması her hafta yeni bir coşkuya sebep oluyor. Elenenlerin yerine yarışmaya dahil olan yedek yarışmacılardan Atakan Işıktutan'ın, yayınlanan son fragmanda; file üzerinde koştuğu esnada oyunu bırakması dikkat çekti. Peki Atakan Işıktutan sakatlandı mı? Survivor Atakan Işıktutan sağlık durumu nasıl? Atakan Işıktutan kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019 Survivor yarışmacılarından Atakan Işıktutan, 2022 All Star kadrosuna yedeklerden giriş yaptı. Yayınlanan 17. bölüm fragmanında dokunulmazlık oyununda yaşanan kıyasıya mücadele dikkat çekti. Atakan'ın file üzerinde koştuğu esnada, oyunu bırakarak kolunu tutup bağırdığı görüldü. Bunun üstüne programın izleyicileri bu akşamki bölümü sabırsızlıkla beklemeye başladı. Peki Atakan Işıktutan kimdir? İşte detaylar...

Survivor Atakan Işıktutan Sakatlandı mı?

Survivor Atakan Işıktutan Sakatlandı mı?

Acun Ilıcalı, bu sene Survivor tarihinin en zor sene olduğunu vurguluyor. Yarışmacıların hem mental hem de fiziksel açıdan fazlasıyla zorlanacağını her konseyde belirten Ilıcalı'nın söylemleri, yarışmalarda net bir şekilde göze çarpıyor. Yayınlanan 17. bölüm fragmanında All Star kadrosuna yedeklerden dahil olan Atakan Işıktutan'ın sakatlanması dikkat çekiyor. Dokunulmazlık oyunu oynandığı esnada file üzerinde koşan Işıktutan birden oyunu bırakıp kolunu tutmaya başlıyor ve yaşadığı acı dolayısıyla bağırıyor. Survivor Atakan'ın bu hali yarışmacı arkadaşlarının da telaş etmesine sebep oluyor.

Atakan Işıktutan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Atakan Işıktutan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Survivor Atakan Işıktutan'ın sağlık durumuna dair henüz bir açıklama bulunmamaktadır. Detaylar açıklandığında haberimiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Survivor Atakan Işıktutan Kimdir?

Survivor Atakan Işıktutan Kimdir?

Atakan Işıktutan 1994 yılında doğmuştur. Aslen Rizeli olan Işıktutan, 2016'da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezundur. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başlamıştır. Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanışmış ve sonrasında tüm hayatı boyunca devam etmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçmiştir,  İstanbul içerisinde güzel başarılar elde ettiği bilinmektedir. 2013'te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le ilgilenmeye başlamıştır. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergilemiştir. 2018'de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası'nda 2. olmuştur.  Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri almıştır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın