Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Sercan Yıldırım Kimdir? Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Sercan Yıldırım Kimdir? Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
12.12.2021 - 18:58

TV8 ekranlarının en sevilen uzun soluklu yarışma programlarından Survivor'ın 2022 kadrosu belli oldu. Yarışmanın başlamasına az bir zaman kala yapımcı Acun Ilıcalı bu senenin All Star olacağını belirtti. Geçmiş senelerde Survivor olma yolunda tüm çabasını ve hırsını ortaya koyan yarışmacılardan en başarılı olanların ve en sevilenlerin bir araya getirildiği kadroda eski milli futbolcu Sercan Yıldırım da yer alıyor. Peki Sercan Yıldırım kimdir? Sercan Yıldırım kaç yaşında ve nereli? Sercan Yıldırım evli mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Survivor 2022 All Star'ın yarışmacı kadrosu açıklandı. Ünlüler ve gönüllüler olarak ikiye ayrılan takımlarda geçtiğimiz senelerin en sevilen ve en beğenilen yarışmacılarının yer aldığı görüldü. En başarılı kadın ve erkek yarışmacıların bir araya geldiği Survivor 2022 kadrosunda eski milli futbolcumuz Sercan Yıldırım'ın da olduğu görüldü. Peki Sercan Yıldırım kimdir? Sercan Yıldırım kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Survivor Sercan Yıldırım Kimdir? Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor Sercan Yıldırım Kimdir? Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen ve 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.

SERCAN YILDIRIM'IN ESKİ SEVGİLİLERİ KİMLERDİR?

Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, 2010 yılında kendisinden 11 yaş küçük, o dönem Bursaspor ve milli takımda top koşturan Sercan Yıldırım ile aşk yaşadı. Yıldırım Avşar’la aşk yaşadığında 19 yaşındaydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın