Görüş Bildir
Haberler
Survivor'a Yeni Yarışmacı Çağman Çatay! Çağman Çatay Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Survivor'a Yeni Yarışmacı Çağman Çatay! Çağman Çatay Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

Müge Kakşi
22.02.2021 - 17:55

Survivor 2021 yarışmasında Ünlüler takımı kadrosuna yeni bir isim katıldı. Ünlüler takımında yarışacak olan Çağman Çatay'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu Çağman Çatay kimdir? Çağman Çatay kaç yaşında ve nereli? İşte Çağman Çatay hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağman Çatay Kimdir?

Çağman Çatay Kimdir?

Tuğrul Çağman Çatay olan, 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Yedi kuşaktır İstanbul’un Eyüp ilçesinde yaşadığını belirten Çağman Çatay, aslen İstanbullu olup 2017’de Haliç üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu)’ndan mezun oldu.

Sporu çok seven Çağman Çatay’ın ilgilendiği ve yaptığı başlıca spor dalları şu şekilde; yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin.

Spor eğitmenliği yapan Çağman Çatay, küçükken basketbol alanında okullar arası İstanbul şampiyonluğu, Türkiye 2.liği, en iyi 6.adam gibi ödüller kazanmış ve breakdans alanında 3. şampiyonluğum olduğunu belirtiyor. Ayrıca Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmayı başarmış. Son olarak 2015, 2016, 2018 yıllarında Redbull Bcone top 16 dereceleri mevcut.

Bekar olan Çağman Çatay, 1.71 metre boyunda ve 67.5 kiloya sahip. Şu an 22.9 bin takipçiye sahip Instagram hesabı kullanıcı adı ise “@cagmancatay”.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın