Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da Yeni Eleme Adayı Kim Oldu? Yarışmaya Veda Edecek İsim Ne Zaman Belli Olacak?

Survivor'da Yeni Eleme Adayı Kim Oldu? Yarışmaya Veda Edecek İsim Ne Zaman Belli Olacak?

Sunay Korkmaz
17.01.2021 - 09:56

Survivor 2021'de Ünlüler Gönüllüler takımları arasında büyük çekişme ve heyecana sahne olan 6. bölümde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. 16 Ocak akşamı ünlüler takımında en çok ismi çıkan isim haftanın ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler eleme adayını belirlemek üzere konseye gitti. Pazar günü ve Salı akşamı da iki adayın seçilmesi sonrası adaya bir yarışmacı veda edecek. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2021'de Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021'de Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde kritik dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımı konseyi oylamasına gitti. Yapılan oylamayla potaya İlayda girdi. Böylece ikinci haftanın ilk eleme adayı Survivor İlayda oldu. Pazar günü ve Salı akşamı da iki adayın seçilmesi sonrası adaya bir isim veda edecek.

Dokunulmazlık Oyununu Kazanan İsim Emre

Dokunulmazlık Oyununu Kazanan İsim Emre

İkinci haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Kuvvete dayalı olan zorlu parkurda yarışmacılar rakibini iterek platformun sonunda yer alan kovaları devirmeye çalıştı.

Zorlu oyunda Gönüllüler takımında Yunus Emre geceye damga vururken, Poyraz'ın performansı göz doldurdu. Günün sonunda 10-6 skorla dokunulmazlığı gönüllüler aldı. Dokunulmazlık sembolü performansından dolayı Yunus Emre Karabacak'a verildi.

Market Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Market Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Dünkü yarışmada erzak malzemelerinin verildiği market ödül oyunu zorlu ve çekişmeli anlara sahne oldu. Ünlüler ve gönüllülerden arkurda ikişer yarışmacı yarıştı. Oyun esnasında yarışmacılardan biri taşıyıcı olurken, diğeri arkadaşına yardım etti. Taşıdıkları küpleri devirmek için atıcılığın sağlanmaya çalışıldığı oyunda, sakatlığı süren Reşat ve ünlüler takımından Atakan yer almadı. Nefes kesen parkurda galip gelen takım ünlüler oldu ve böylece market ödülünü ünlüler takımı kazandı.

Çağrı ve Steven Arasında Gerilim!

Çağrı ve Steven Arasında Gerilim!

Dokunulmazlık oyununun oynandığı yarışmada tansiyon yükseldi. Dokunulmazlık oyununda atış yaparak sayıyı kazanan Steven'ın sevinç gösterisi karşısında Çağrı sinirlendi. Steven'ın dil çıkararak sevindiğini söyleyen Çağrı Atakan 'Dilin içeride duracak' diyerek rakip takımdaki yarışmacıların üzerine yürüdü. Diğer yarışmacıların araya girmesi ile ortam normale döndü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın