Görüş Bildir
Haberler
'Suriyeli Kardeşlerimizi Kendi Ülkelerine Göndereceğiz' Demişti: Kılıçdaroğlu Planını 4 Maddede Açıkladı

'Suriyeli Kardeşlerimizi Kendi Ülkelerine Göndereceğiz' Demişti: Kılıçdaroğlu Planını 4 Maddede Açıkladı

Aydın’da konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidar olduğumuzda en geç 2 yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi kendi ülkelerine göndereceğiz” sözünü nasıl gerçekleştireceğini 4 maddede anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kadın Kolları'nın Aydın Kuşadası'nda düzenlediği, “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” toplantısına katıldı.

Parti örgütlerine seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Suriyeli göçmen politikasını şöyle anlattı:

Parti örgütlerine seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Suriyeli göçmen politikasını şöyle anlattı:
  • İstanbul'da Suriyelilerle konuştum. ‘Nasıl göndereceksiniz bizi?' Söyleyeyim, anlattım onlara da. Bir; İktidarımızda öyle düşmanca bir dış politika yok. Önce gideceğiz karşılıklı büyükelçiler açacağız.

  • Suriye'de, Türkiye'de büyükelçilikler olacak. Yeter mi? Hayır. İki; Buradan gidecek olan Suriyelilerin evi yok, okulu yok, hastanesi yok, kreşi yok. Bunları yapacağız. Avrupa Birliği'nden sağlayacağımız fonlarla bunların tamamını yapacağız. Yolunu, okulunu, köprüsünü, kreşini, hastanesini, hepsini yapacağız. Yeter mi? Yine yetmez.

  • Üç; Bunlar kendi ülkelerine gittiği zaman bunların can ve mal güvenliğini olması lazım, yeni bir saldırıya muhatap olmamaları lazım. Bunun da altyapısını oluşturacağız, sözleşmesini imzalayacağız.

  • Dört; Bunların çalışması lazım. O zaman diyeceğiz ki bizim sanayicilere, iş dünyasına, ‘Gidin kardeşim Suriye'de bu bölgelerde fabrika kurun.' Eskiden fabrikalar vardı zaten. ‘Kurun, sizden vergi almayacağız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
8
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış EL

1. Suriyeliler ya da diğerleri Türklerin kardeşi değil. 2. Vergilerimden 1 kuruş bile verirseniz (aç-susuz olsa bile) haram zıkkım olsun. 3. Direk gönderin.

Hazreti Deist

Kimse kusura bakmasın,bayramda memleketine dönebiliyorsa bir adam mülteci değildir.İnsanlık falan hikaye bence Akp oy için kullanacak mümkün olduğunca çok Su... Devamını Gör

A.T

Kardeşmiş... Kendi kardeşime zor katlanıyorum, Suriye'lisini de Afganını da zkimmm!!!