Görüş Bildir
Haberler
Suriye'den Türkiye'ye Geçmeye Çalışan 34 Kişi, 4 Canlı Bomba Yeleği ile Yakalandı

Suriye'den Türkiye'ye Geçmeye Çalışan 34 Kişi, 4 Canlı Bomba Yeleği ile Yakalandı

Onedio Medya
10.02.2016 - 11:38 Son Güncelleme: 10.02.2016 - 12:50

Gaziantep Oğuzeli'nde Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan 34 kişi yakalanırken, bu kişilerle beraber dört adet canlı bomba yeleği ile 12-15 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arşiv

Reuters'ın bölgedeki askeri kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, Gaziantep Oğuzeli'nde dün gece saat 2230'da sınırdan patlayıcı madde geçirileceği bilgisi 1. Hudut Tabur Komutanlığı'na iletildi. Bunun üzerine bölgede Kara Kuvvetlerine bağlı hudut birlikleri tarafından düzenlenen operasyonda Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 34 kişilik bir grup yakalandı.

Dört erkek, 10 kadın ve 20 çocuk...

Dört erkek, 10 kadın ve 20 çocuk...

Arşiv

Grupta dört erkek, 10 kadın ve 20 çocuğun bulunduğu belirtilirken, yakalananların yanında iki adet çanta ele geçirildiği ve bu çantaların içinde patlayıcı olma ihtimaline karşı bomba imha ekibinin çağrıldığı belirtildi.

12-15 kg patlayıcı madde bulundu

12-15 kg patlayıcı madde bulundu

Fotoğraf: İHA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bölgedeki askeri kaynaklar, bomba imha ekibinin yaptığı kontrol sonrası çantalarda dört adet canlı bomba yeleği ve yaklaşık 12-15 kilogram cinsi henüz belirlenemeyen patlayıcı madde tespit edildiğini açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
24
9
6
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dawkins06

memleket "din"gonun ahırına döndü, 3 milyon suriyeli, pakistanlı faslı adamları vizesiz aramasız ülkeye alıp, ülkeyi militan yuvasına çevirdiler. reyhanlı s... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu canlı yelek giyenlere kimyasal uyuşturucu içirildiğini biliyorum da bunları alıp hortumla önce soğuk suyu verip, sonra ateşe vereceksin. Ölmelerine engel ... Devamını Gör

sex onth3 beach

nasıl bir kıta da dünyaya geldik avustralya bizim olsaydı ne olurdu amını ızdırabını sikeyim