Görüş Bildir
Haberler
Suriye’de Kolera Salgını Yayılıyor: 13 Bin Şüpheli Vaka Var

Suriye’de Kolera Salgını Yayılıyor: 13 Bin Şüpheli Vaka Var

Dünya Sağlık Örgütü (DSA), Suriye’de yaşanan kolera salgını ile ilgili uyarıda bulundu. DSÖ’nün yaptığı açıklamaya göre ülkede şüpheli 13 bin vaka var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

60 kişi hayatını kaybetti

60 kişi hayatını kaybetti

Sağlık örgütünden yapılan yazılı açıklamada, vakaların en çok Deyrizor, Rakka, Halep ve Haseke bölgelerinde etkili olduğuna dikkat çekildi.

Ayrıca “25 Ağustos’tan 4 Ekim’e kadar toplam 13 bin 59 şüpheli vaka ve 60 can kaybı bildirildi.” ifadeleri de kullanıldı. 

Koleranın, yıllar sonra dünyada ve özellikle Doğu Akdeniz bölgesinde yeniden yayılmaya başladığının bildirildiği açıklamada, Ocak 2022’den bu yana 29 ülkede kolera salgınının ortaya çıktığı bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
16
15
9
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Biker Lady

İnşallah buralara sıçramaz…Türkiye’ye ilk gelmeye başladıkları zamanda uyuzundan el ayak hastalığına bir sürü ilkel hastalıklar yeniden hortlamıştı. Hele de ... Devamını Gör

İrem

Trabzon’da yaşıyorum sıçradığı kesin doğru acile gittiğimizde insanlar acilde yatıyordu doktor bağırsak enfeksiyonu salgını var dedi

Furkan Aras

yalan haber !!! Suriyeli din kardeşlerimizin ülkemize gelmesini istemeyen dış güçlerin oyunu bunlar. uyan eyy müslüman silkelen ve kendine gel !!!

Putler

Sagopa düşünsün bize ne Kolera'dan amk. :)