Suriye’de Kolera Salgını Yayılıyor: 13 Bin Şüpheli Vaka Var
Dünya Sağlık Örgütü (DSA), Suriye’de yaşanan kolera salgını ile ilgili uyarıda bulundu. DSÖ’nün yaptığı açıklamaya göre ülkede şüpheli 13 bin vaka var.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
60 kişi hayatını kaybetti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Sağlık örgütünden yapılan yazılı açıklamada, vakaların en çok Deyrizor, Rakka, Halep ve Haseke bölgelerinde etkili olduğuna dikkat çekildi.
Ayrıca “25 Ağustos’tan 4 Ekim’e kadar toplam 13 bin 59 şüpheli vaka ve 60 can kaybı bildirildi.” ifadeleri de kullanıldı.
Koleranın, yıllar sonra dünyada ve özellikle Doğu Akdeniz bölgesinde yeniden yayılmaya başladığının bildirildiği açıklamada, Ocak 2022’den bu yana 29 ülkede kolera salgınının ortaya çıktığı bilgisi paylaşıldı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri


Yorum Yazın