Görüş Bildir
Haberler
Sur'da Şehit Sayısı 5'e Yükseldi

Sur'da Şehit Sayısı 5'e Yükseldi

Batuhan
01.02.2016 - 10:21 Son Güncelleme: 01.02.2016 - 17:31

Genelkurmay Başkanlığı, Sur'daki operasyonlarda 3 asker ve 2 polisin yaralandığını, yaralı iki askerin kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. Hastahanede tedavi altına altına alınan askerlerden üçü de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit sayısı 5'e yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay'dan şu açıklama yapıldı:

01 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu üç kahraman silah arkadaşımız ve iki kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 09:07’de şehit olmuşlardır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza ve Emniyet Teşkilatımızın kahraman mensuplarına acil şifalar temenni ediyoruz.

Yaralanan 3 asker de hastanede şehit oldu

Yaralanan 3 asker de hastanede şehit oldu

Ancak ilerleyen saatlerde durumu ağır olan yaralı askerlerden üçü daha tedavi altına alındığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit oldu. 

Genelkurmay'dan şu açıklamalar yapıldı:

01 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, iki kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız daha hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 10.40’ta şehit olmuştur.

01 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu üç kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 13.25’te şehit olmuştur.

TSK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

evet istikrar sürüyor. herhün 2 şehit 3 şehit. terör bitti ve halk kaostan kurtuldu. yaşasın AKP. ALLAH rahmet eylesin. kimseye bu acıyı yaşatmasın. kimseyi ... Devamını Gör

supertan

pkk iti aileler askere göndermesin demiş,sana ne ulan bu insanlar ölüme gitmek istiyorsa, madem vatan,millet gerici ve umurunda değil, sana ne ? kurmaya çalı... Devamını Gör

turkgenc_1919

çok derli toplu bir yorum olmuş, aynen katılıyorum.

infoguner

aileler hala ilkel bir şekilde vatan millet gericiliği altında davul ve zurna ile çocuklarını askere göndermeye devam etsin..ne de olsa nene hatunların torun... Devamını Gör

Ahmet Ziya Boz

Senin gibiler savaş çıksa ilk ülkeden kaçacak kişilerdir.Bundan dolayı vatanımız hakkında laf söyleme ve şehitlerimize laf atma. Senin vatan sevgin olmadığı ... Devamını Gör