Görüş Bildir
Haberler
Sur'da Şehit Sayısı 3'e Yükseldi

Sur'da Şehit Sayısı 3'e Yükseldi

Onedio Medya
03.02.2016 - 10:07 Son Güncelleme: 03.02.2016 - 19:59

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda dün yaralanarak Asker Hastanesi'ne kaldırılan bir uzman çavuş bu sabah şehit oldu. Çatışmaların devam ettiği ilçede 13:10 civarında yaralanan askerlerden birinin daha şehit olduğu açıklanırken, akşam saatlerinde de bir özel harekat polisinin daha şehit olduğu bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sur İlçesi Hasırlı Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde açılan ateşle yaralanan ve Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden biri bu sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit olan askerin uzman çavuş olduğu ve keskin nişancı tüfeği ile açılan ateş sonucu göğsünden yaralandığı ifade edildi.

Öğlen saatlerinde ikinci şehit haberi geldi

Öğlen saatlerinde ikinci şehit haberi geldi

Genelkurmay Başkanlığı, Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında ağır yaralanmış bir askerin daha saat 13.10’da şehit olduğunu açıkladı.

TSK’nın internet sitesinden verilen bilgi şöyle;

“03 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.10’da şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

Akşam saatlerinde ise üçüncü acı haber geldi

Akşam saatlerinde ise üçüncü acı haber geldi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı (DHA) bugün saat 15.00 sıralarında keskin nişancı tüfeği ile ağır yaralanan bir özel harekat polisinin tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu bildirdi.

TSK ve Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TC Çağdaş Oğan

hani lan?? nerede barış söyleminde olanlar??? veled-i zina lar... biz senelerce BAĞIRDIK BARIŞ DİYE.... iki it ölünce doluşuyorsunuz haberlerin altına... ner... Devamını Gör

itsasin

Barış diye, askerler polisler ölmesin insanlar ölmesin diye bağırıyoruz.savaş diyenler cevap vermeli neden ölüyor bu insanlar .

Pasif Kullanıcı

allah rahmet eylesin. bu savaşı başlatan bürokratlar tüm sorumlu sizsiniz.

Ahmet Ziya Boz

Bu vatan hepimiz.Bıkmadınız mı sağcı,solcu,muhabbeti yapmaktan.

tahir seymen

İşin özü bu. İnsanlar 3 hafta süresince medya diyeti yapsa emin ol çoğu bunu çok daha derinden idrak edecektir ve bu vatan için neyin iyi neyin kötü olduğu k... Devamını Gör