Görüş Bildir
Haberler
Süper Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazandıran Numaralar...

Süper Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazandıran Numaralar...

Sunay Korkmaz
05.11.2020 - 21:48

5 Kasım Süper Loto sonuçları saat 21:30'da belli oldu. Milli Piyango tarafından açıklanan sonuçlara göre bu haftanın şanslı rakamları 10,23,39,40,54,56 oldu. 6 bilen bir kişi 36 milyon 555 bin TL'lik ikramiyenin sahibi oldu. Bu akşam yapılan çekilişte 5 bilenlerin sayısı 13 olarak açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Salı, perşembe ve pazar günü çekilen Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiye 35 milyonu aşarken şanslı rakamları bilen bir kişi oldu. 

Süper Loto sonuçlarını sorgulamak için tıklayın

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kolonları 1 ve 60 arasındaki sayılardan oluşur. Bu sayılardan her kolonda 6 seçim yapmalısınız. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 3 TL’dir.

SÜPER LOTO HANGİ GÜN ÇEKİLİR?

Süper Loto salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 kere oynanır.

SÜPER LOTO'DA ÖDÜL DAĞILIMI NASIL OLUR?

Her çekilişte 2 ya da 6 bilen ikramiye kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın