Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Soylu: 'Asayiş Olaylarının Yarısını Yabancılar Gerçekleştiriyor'

Süleyman Soylu: 'Asayiş Olaylarının Yarısını Yabancılar Gerçekleştiriyor'

İçişleri Bakanı Soylu, 'Göç Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki asayiş sorununa ilişkin konuşan Soylu 'Ülkemizdeki olayların yarısı kadar olanları yabancılar gerçekleştiriyor. Yarısı da kendi içlerinde. Ve bunların yarısı da küçük yaştaki evliliklerden kaynaklanıyor.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da yapılan Göç Kurulu Toplantısı'nda konuştu.

Soylu, 'Manipülatif hareketleri dikkatle takip etmek, göçmenlerin uyum süreçlerini takip etmek ve hızlandırmak, gönüllü geri dönüşleri artırmak için ilave adımlar atmak yine önümüzdeki sürecin kodları arasında yer alacaktır.' dedi.

'Yasalarımız onlar için de tıkır tıkır işlemelidir'

'Yasalarımız onlar için de tıkır tıkır işlemelidir'

Göç Kurulu üyelerine seslenen Soylu, 'Kurallarımıza uymayan kim varsa yasalarımız onlar için de tıkır tıkır işlemelidir, geri göndermek lazım ve bu konudaki adımlarımızı da Türkiye'nin kamu düzeninin sağlanması adına dikkatle takip edeceğiz.' diye konuştu.

3 milyon 710 bin 532 kişi geçici koruma statüsünde

3 milyon 710 bin 532 kişi geçici koruma statüsünde

Türkiye'de 3 milyon 710 bin 532 kişinin geçici koruma statüsünde bulunduğunu ifade eden Soylu, 'Öğrenci, ailevi sebepler, çalışma gibi gerekçelerle ülkemizde ikamet izniyle kalanların sayısı da 1 milyon 207 bin 749’dur. Şu ana kadar ülkesine gönüllü olarak geri dönen Suriyelilerin sayısı da 462 bin 026 kişidir.' dedi.

Türkiye'deki asayiş sorununa ilişkin sözleriyle konuşmasına devam eden Soylu 'Türkiye'deki olayların yarısı kadar olanları yabancılar gerçekleştiriyor. Yarısı da kendi içlerinde. Ve bunların yarısı da küçük evliliklerinden kaynaklanıyor.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
14
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seyyidonbaşı

Onlar bizim kardeşlerimiz, sanayimizi ayakta tutan kitle sayın bakan, ne münasebet görmezden gelin gitsin canım.

Hint Fakiri

O ZA-MAN NE-DEN BİZ BU A-DAM-LA-RI ÜL-KE-Mİ-ZE TOP-LU-YO-RUZ SA-YIN SOY-LU???!!!!

Pasif Kullanıcı

kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmıyor işte. çıkıp hedef göstererek ayrıştırıcı bi dil kullanıp şiddet olaylarını artmasına, uyuşturucu silah kaçakçılığ... Devamını Gör