Görüş Bildir
Haberler
Şu Anki Psikolojini Tamir Edecek Kitabı Öneriyoruz!

Şu Anki Psikolojini Tamir Edecek Kitabı Öneriyoruz!

Effy
15.08.2023 - 17:30

Şu anki ruh halini düzeltecek kitabı önermeye geldik!

Teste buyur... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Son zamanlarda hayat nasıl gidiyor?

1. Son zamanlarda hayat nasıl gidiyor?

2. Peki canın sıkkın olduğunda keyiflenmek için ne yaparsın?

3. Seni en çok ne heyecanlandırır?

4. Pekiii... Bize izlemek için bir film seçer misin?

5. Hobilerini sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki odanın duvarına asmak için bir eser seçer misin?

7. Senin moralini ne yerine getirir?

8. Son olarak; Bize bir şiir dizesi armağan eder misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sylvia Plath - Sırça Fanus

Sylvia Plath - Sırça Fanus

Dünyaya kötü bir rüyaya benzeten Sylvia Plath'in bu romanı senin psikolojini ne kadar düzelteceği tartışılır ancak Esther'in yüzüne soğuk bir su gibi çarpacak türden hikayesini duyman gerek.

“İstediğim bütün kitapları okuyamam, olmak istediğim bütün insanlar olamam ve istediğim hayatları süremem, istediğim bütün becerileri edinemem. Öyleyse ne istiyorum?” diyen Esther ile aynı endişeleri taşıyorsun: Onu boğan bu hava, tıpkı seni de aynı şekilde bunaltıyor. Kendinden bir şeyler bulabileceğin bu kitap sana çiçek bahçeleri vadetmiyor; ama 'hayattan' bir hikaye sunuyor.

Dostoyevski - Beyaz Geceler

Dostoyevski - Beyaz Geceler

Senin gibi aşka aşık olmuş birinin okuması gereken bir hikaye bu! Sen de tıpkı yazarın ta kendisi gibi ümitsiz bir şekilde romantizme bağlısın.

Hayalperestliğin ve kendine mahsus yalnızlığın ile kahramanda kendine dair çok şey bulacaksın. Dört gece süren bu aşkın hikayesi seni de uzaklara alıp götürecek; sonra amansız bir sonla belki paramparça edecek, belki gerçek dünyaya geri döndürecek. Bunun cevabını kitabı okuyup, sen bizlere söyle!

Stephen King - Medyum

Stephen King - Medyum

Ne dram ne aşk senin tekelinde değil: Sana gereken şey, sayfalarda uzun bir yolculuğa çıkmak!

Overlook Oteli'nde işe başlayan Jack Torrance'ın ailesiyle beraber korkutucu ve gizemli olayların yaşandığı bir maceraya ihtiyacın var. Ancak uyaralım: Hikaye seni içine alıp sürükleyeceği gibi, bir sonraki sayfayı çevirmeye tereddüt edecek kadar da korkutacak. Ancak sana göre korku da bir tür enerji; o yüzden bu maceradan keyif alacaksın!

Emily Bronte - Uğultulu Tepeler

Emily Bronte - Uğultulu Tepeler

Edebiyatın en hastalıklı aşk hikayelerinden biri, kafandaki bulutları dağıtmana yardımcı olacak. Sevgi, kin, intikam, nefret gibi duyguların iliklere kadar hissedildiği bu hikaye senin de içine işleyecek.

'Akıllı bir insan için en iyi arkadaş yine kendisidir' alıntısı resmen seni yansıtıyor. Her okuyucunun farklı hislere kapıldığı bu kitapta, ayrıca farklı zamanlarda okuduğunda bambaşka hisler tadacaksın. Bu sancılı aşkın hikayesi senin ruhuna çok iyi gelecek ve kırsalda bir yolculuğa çıkaracak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
22
5
4
4
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RamooN

Stephen King - Medyum

RamooN

Ne dram ne aşk senin tekelinde değil: Sana gereken şey, sayfalarda uzun bir yolculuğa çıkmak! Overlook Oteli'nde işe başlayan Jack Torrance'ın ailesiyle ber... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Emily Bronte - Uğultulu Tepeler 👍

metin tan çözer

Zaten olduğum kitabı önermesi. 😳