Görüş Bildir
Haberler
Stumble Tuşuna Basarak Ulaşabileceğiniz 10 Güzel Müzik İçeriği

Stumble Tuşuna Basarak Ulaşabileceğiniz 10 Güzel Müzik İçeriği

04.11.2014 - 23:18 Son Güncelleme: 06.11.2014 - 23:58

Öncelikle tanıştıralım stumbleupon.com Kendisi ile tanışıklığım eskiye dayanır. Efendim kendisi üyelerinin ilgi alanlarına uygun web siteleri ve içerik bulur. Basitce yapabileceğiniz kayıt işleminden sonra ilgi alanlarınızı seçiyorsunuz ve Stumble tuşuna her bastığınızda coşuyorsunuz. Basıyorsunuz coşuyorsunuz! Basıyorsunuz coşuyorsunuz!

İşte size stumbleupon.com içerik kısmından Music seçildiğinde karşılaşmanız mümkün olan 10 güzel müzikli içerik! Hepsi hunharca keşfetmenizi bekliyor.

1. incredibox

1. incredibox

incredibox üç versiyonu olan ve bir çeşit oyun gibi kendi müziğinizi yapabileceğiniz ve sizi küçük süprizlerle sürekli şaşırtan pek güzel bir site.

Herife şapka giydiriyorsun şarkı söyleyip oynamaya başlıyor.

2. seaquence

2. seaquence

seaquence şu resimde gördüğünüz tatlış parazitimsi oluyor kendisi. Biraz sıkıntıdan müzdarip. Hemen yanındaki kontrol panelini kullanarak tatlış parazitimsinin daha güzel sesler çıkarmasını ve sıkıntıdan kurtulmasını sağlıyorsunuz. Ne güzel!

3. Bu yenetekli arkadaş

4. Bu acayip güzel video

5. musicsmasher

5. musicsmasher

musicsmasher henüz tanışmamış olanlar için açıklayalım aradığınız şarkıyı buluyor. Yeterli oldu mu? Olmadı mı? O halde ne duruyorsun kendin bulsana...

6. Dünyanın En Rahatlatıcı Şarkısı

6. Dünyanın En Rahatlatıcı Şarkısı

Sanatblog'daki Dünyanın En Rahatlatıcı Şarkısı isimli bu muhteşem içeriğe de ulaşmak mümkün. Hem hepsi ingilizce mi arkadaş Türkçe yok mu diyenlere de çare oluyor. Resim de çok güzel ayrıca.

7. Stereomood

7. Stereomood

stereomood Halet-i Ruhiyenize Göre mi desek yoksa Nabza Göre Şerbet mi desek yani süper şarkılar bulmanız mümkün! Hala 'nerdesin aşkım burdayım aşkım' dinlemekte ısrarcı olanlara tavsiye edin belki ucundan bulaşır bir güzel orman olur.

8. Tony-b.org

8. Tony-b.org

David Guetta mı o da kim yeni mi çıkmış? Tony-b.org sayesinde klavye başında hem de retro coşmak mümkün. Yani klavyenin tuşlarıyla disco disco partizani. Farklı klavyelere uyum da sağlıyor. Tıklayarak da çalışıyor. Bu içeriği hazırlarken girdim nasıl coştum nasıl coştum düşün eve polis geldi. Bu içeriği hazırlayan çocuk tutuklanmış diyorum Olum ya...

Hop Hop! 300 500 - 300 500 !!!!!!!!!!!!

9. Tıka basa müzik

9. Tıka basa müzik

Tıka basa müzik gerçek müzik tutkunlarının ve arşivcilerin mutlaka müdavimi olması gereken usta işi bir site. Müziğin İlber Ortaylısı olmak isteyenler için. Duyalım duyuralım.

10. Magictransistor

10. Magictransistor

En iyi olanı en sona saklamak adettendir ya işte magictransistor bence listedeki en iyi olan şey. Radyosunu sabah açıp ofistekileri mesai bitimine kadar blues ve caza boğmuşluğum var. Bu içeriği hazırlayan arkadaş işten kovulmuş diyorum olum ya!

Bonus: jehanbarbur.com

Bonus: jehanbarbur.com

Jehan Barbur'un harika bir sesi, şarap gibi yorumu ve mıh gibi muhalif bir duruşu var. Üstüne üstlük harika bir de sitesi var. Ne desem ki 'sensiz olmaz' Jehan 'sensiz olmaz' jehanbarbur.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Göktuğ Engel

ben de bunu buldum :D http://farklimuzik.com

~burhan~

Bu sefer kimse okumadı!