Görüş Bildir
Haberler
Stephane Mbia'da Mutlu Son

Stephane Mbia'da Mutlu Son

Fatih
19.06.2015 - 20:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve Stephane Mbia transferinde mutlu son!

Trabzonspor'un, önceki gece Türkiye 'ye getirdiği Kamerunlu futbolcu, kendisini Bordo-Mavili kulübe bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Trabzon'a gelip şehri ve tesisleri gezen Mbia, Karadeniz ekibinin yetkilileriyle kesin olarak anlaşmaya vardı ve resmi imzayı attı.

İspanyol takımı Sevilla ile bu sezon UEFA Avrupa Ligi 'nde mutlu sona ulaşan Kamerunlu orta saha oyuncusu için görkemli bir imza töreni düzenlenmesi bekleniyor. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, Trabzonspor'da senelik 2.5 milyon Euro maaş kazanacak. Ayrıca Mbia'ya bir miktar da imza parası verilecek.

Mbia'nın kariyeri

Profesyonel kariyerine Rennes 'de başlayan Stephane Mbia, burada geçirdiği yaklaşık 5 yılın ardından Marsilya 'ya imza attı. Mavi-Beyazlılar ile Fransa Ligue 1 'de şampiyonluk yaşayan Kamerunlu orta saha oyuncusu, 3 kez Fransa Kupası ve Fransa Süper Kupası 'nda zafere ulaşmıştı. Ardından İngiltere 'ye yelken açan 29 yaşındaki futbolcu, bir sezon Queens Park Rangers 'ta forma giydi. Ada 'daki günleri kısa süren Mbia, La Liga takımı Sevilla'ya kiralandı. Buradaki ilk yılında UEFA Avrupa Ligi 'nde mutlu sona ulaşan yıldız futbolcu İspanyollar 'a kendisini kabul ettirdi. Geçtiğimiz sezonun başında Endülüs kulübü, Kamerunlu oyuncunun bonservisini aldı. Mbia, Sevilla 'daki 2. senesinde de Avrupa Ligi'nde kupayı kaldırma başarısı gösterdi.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/06/19/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın