Görüş Bildir
Haberler
Steam Kış İndirimlerinde 50 TL Altına Alınabilecek En İyi Oyunlar

Steam Kış İndirimlerinde 50 TL Altına Alınabilecek En İyi Oyunlar

Oyun fiyatları zamlanmadan önce belki de son mantıklı indirimler gördüğümüz Kış İndirimleri boyunca alınabilecek en güzel oyunları derledik. Hiçbiri 50 TL'yi geçmiyor ve size keyifli saatler vadediyor. Geçelim listemize;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Middle-earth: Shadow of War

1. Middle-earth: Shadow of War

Nemesis sistemiyle hafızalarımıza kazınan Middle-earth: Shadow of War, Mordor ve semalarında at koşturmak isteyen oyuncular için bulunmaz bir nimet adeta. %85 indirim görerek sadece 10,05 TL'ye satın alınabiliyor. Dilerseniz Definitive Edition'u 12,30 TL'ye, Gölge Paketi'ni ise 19,35 TL'ye satın alabiliyorsunuz.

2. DOOM

2. DOOM

DOOM'suz listemi olur yahu! 2016 çıkışlı oyunun popülaritesi hala devam ediyor. Acımasızca düşman yok etmek isteyen ve müzikleriyle deşarj olmak isteyenlerin limanı DOOM, %75 indirimle 44,75 TL'ye düşmüş durumda.

3. Far Cry 4

3. Far Cry 4

Far Cry görmekten bıkanların bile severek oynadığı Far Cry 4, %70 indirimle 40,50 TL'ye satın alınabiliyor. Açık dünyası ve görev detayları ile ön plana çıkan yapım 2014'te piyasaya sürülmesine rağmen günümüzdeki çoğu oyuna taş çıkarıyor.

4. Assassin's Creed Revelations

4. Assassin's Creed Revelations

Biraz da mazi yaşayalım dedik. Efsane Ezio Auditore serisini sona erdiren Assassin's Creed Revelations, bildiğiniz üzere Osmanlı dönemi İstanbul semalarında geçiyor. Galata Kulesine tırmanmak isteyenlerin bu oyuna %67 indirimle 22,43 TL'den ulaşabileceğini belirtelim.

5. Sea of Thieves

5. Sea of Thieves

Son dönemlerin en iyi korsan temalı oyunu olan Sea of Thieves, sık indirime girmesiyle bilinse bile kaçırılmayacak bir fiyata inmiş durumda. Arkadaşlarınız ile birlikte geminize atlayıp uçsuz bucaksız mavilikleri keşfetmek ve birbirinden renkli maceralara ortak olmak artık çok kolay. %50 indirimle birlikte 30,50 TL'ye satın alınabilir durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

6. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Taktiksel FPS denince akla gelen Tom Clancy's Rainbow Six Siege, güzel bir indirim ile karşımıza çıkıyor. Özellikle takım tabanlı FPS oyunlarını sevenlerin mutlaka deneyimlemesi gerektiğini düşünüyoruz. %60 indirimle 35,60 TL'ye alınabilir durumda.

7. The Witcher 3: Wild Hunt

7. The Witcher 3: Wild Hunt

Sensiz olmaz üzümlü kekim! Hazır ücretsiz Next-Gen güncellemesi almışken şimdi oynamanın tam sırası. Bu fiyata daha iyi bir hikaye sunan, karakter alt yapısı veren ve eşsiz bir açık dünya dinamiğine sahip oyun bulmak gerçekten çok zor. The Witcher 3: Wild Hunt %80 indirimle 11,99 TL olmuş durumda.

8. Battlefield V

8. Battlefield V

2042 faciasından sonra oyuncuların tekrar Battlefield V'e döndüğünü düşünürsek şu an oyunun oynanabilirlik düzeyi bir hayli artmış durumda. Ayrıca %90'lık bir indirim görmesi de gözden kaçmamalı. Sadece 49,99 TL'ye satın alınabilir durumda.

9. Metro Exodus

9. Metro Exodus

Metro serisinin son halkası Metro Exodus, çok iyi bir hikaye ve görsellik ile karşımıza çıkıyor. Sistem zorlayan grafikleri bir yana, kıyamet sonrası atmosferinin yaşattığı gerilim düzeyi de oldukça başarılı. %75 indirimle birlikte 46,75 TL'ye alınabilir durumda.

10. STAR WARS Jedi: Fallen Order

10. STAR WARS Jedi: Fallen Order

Hazır devam oyunu da duyurulmuşken dönüp bir göz atmalıktır kendisi. STAR WARS Jedi: Fallen Order, ışın kılıcı sallamak isteyen oyunculara güzel bir deneyim sunmayı başarıyor. %88 indirimle 33,59 TL'ye alınabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Borderlands 3

11. Borderlands 3

Kendine has dinamikleri ve mizacı olan Borderlands 3, çok iyi bir indirim görerek 46,35 TL seviyelerine düşmüş durumda. Bu oyunda geçireceğiniz saatler fiyatını rahatça çıkartabilecek düzeyde. %85 indirimi de ilk defa gördüğünü söyleyelim.

12. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

12. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

Taktiksel rol yapma oyunları arasında başarılı bir seviyeye yükselen Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, Baldur's Gate 3 yaratıcılarının elinden çıktığını henüz ilk saatlerde belli ediyor. Keşif elementlerini seven ve izometrik oyunlara alışkın olanların mutlaka deneyimlemesi gerekiyor. %60 indirimle birlikte 30,00 TL'ye alınabilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın