Görüş Bildir
Haberler
Spotify Yenileniyor

Spotify Yenileniyor

Deniz Gök
20.01.2016 - 20:29 Son Güncelleme: 21.01.2016 - 14:19

Spotify bugün duyurduğu iki yeni satın alımla birlikte kendine yeni özellikler kazandırıyor. Müzik odaklı sosyal ağ olan Soundwave ve mesajlaşma uygulaması Cord Project artık Spotify'ın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Telif hakkı davalarıyla boğuşan Spotify, bugün yaptığı iki yeni satın alımlabirlikte yeniden gündeme geldi.

Geçtimiz yıl yaptığı açıklamayla birlikte sadece bir müzik uygulamasından ibaret olmayacaklarını belirten Spotify yetkilileri, müzik odaklı yenilikler üzerinde çalıştıklarını kaydetmişti.

Soundwave, aralarında YouTube ve Spotify'ın da bulunduğu çeşitli platformlardan aldığı veriler ile müzik zevkinizin aynı olduğu insanları size öneren bir uygulama.

2013 yılında kullanıma açılan Soundwave, insanların müzik zevklerine odaklı bir sosyal ağ olarak yaratıldı. 2014 yılının sonlarına gelindiğinde 194 farklı ülkeden 1.4 milyon kullanıcıya ulaşarak ciddi bir başarı yakalamıştı.

Cord Project ise kendi ürettiğiniz ses kayıtlarını kullanarak mesajlaşmanızı sağlayan bir mobil uygulama.

Akıllara direkt olarak uygulama içi mesajlaşma fikrini getiren bir satın alım gibi gözükse de başka bir ihtimal daha var. Cord Project geliştiricileri sesleri kullanıcılara farklı formatlarda ulaştırmayı amaçlayan bir teknoloji üzerinde çalışıyorlar.

Yapılan satın alımlarla birlikte Spotify'ın bir çeşit yenilenme sürecine girdiğini söylemek mümkün. 

Yenilenme süreciyle alakalı net bir tarih bulunmasa da, süreç bittikten sonraki Spotify deneyiminin daha kaliteli olacağından emin olabiliriz.

ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
12
6
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Daniel

Bu uygulamalarla birlikte daha çok sosyallik getirebilmesi güzel olucak sanırım

ozimosko

Tam da Spotify premium üyeliğimi iptal ettiğim gün gördüm bunu tüh neyse yemişim Spotify'ını

jubilation

Spotify'dan beklediğim bir şey. Premiumsuz kullanmam ha önceden arada hediye verirdi vermez oldu tidal'e yöneldik bakalım.