Görüş Bildir
Haberler
Soylu 'Ses Ver Kılıçdaroğlu' Dedi, CHP'den Görüntü Geldi

Soylu 'Ses Ver Kılıçdaroğlu' Dedi, CHP'den Görüntü Geldi

CHP'liler “Ses ver Kılıçdaroğlu” başlıklı bir açıklama yaparak 'CHP'yi FETÖ'nün hamisi' ilan eden İçişleri Bakanı Soylu'ya video ile yanıt verdi. Videoda AKP'lilerin suça karışmış çok sayıda kişiyle görüntüleri yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etmişti. Kılıçdaroğlu Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak 'Hrant Dink'in, rahmetlinin, tetikçisi hapiste. Ama gerçek katiller henüz aydınlığa çıkarılmadı, henüz bulunmadı' demişti. 

Kılıçdaroğlu’nun sözlerine tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ses ver Kılıçdaroğlu” başlıklı paylaşımda bulunmuş, “Hrant Dink cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir' ifadelerini kullanmıştı.

CHP'den videolu "FETÖ" yanıtı 🎥

CHP'den Soylu'ya yanıt arşivden görüntülerle geldi. CHP'lilerin 'ses yok görüntü var' etiketiyle sosyal medyada paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'li çok kimi isimlerin Fethullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafları yer alıyor. 

Videoda ayrıca Soylu'nun, isimleri uyuşturucu, gasp ve dolandırıcılık operasyonlarında geçen birçok kişiyle fotoğrafları da yer alıyor.

 Videoda fotoğraflara Erdoğan'ın sevdiği 'Eski Dostlar' şarkısı eşlik ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
134
63
8
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Equal

Suçişleri..

gaydırı guppak

özgürlüğüne mi susadın :D

Hoess

Adamın zaten olmadığı ss yok ki. Uyuşturucuydu kaçakçılıktı vs. hep bu adam da o kişiyle yan yana fotoğraf çekilmiştir. Boşuna adı süslü sülü değil sonuçta. ... Devamını Gör

marie curie

Şu kısacık video bin kelimeye bedel. Tabi ki anlayana...