Görüş Bildir
Haberler
Soylu, İmamoğlu'nu Hedef Aldı: 'Kendini Bilmez, Yüzsüz; Haddini Bil'

Soylu, İmamoğlu'nu Hedef Aldı: 'Kendini Bilmez, Yüzsüz; Haddini Bil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösteren İmamoğlu’nu hedef aldı. Soylu, İmamoğlu'nun teröristlere yardım ve yataklık yaptığını ima ederek 'İBB’ye işe aldığı teröristi yakalamamızdan şikayetçi yüzsüz!' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik sözlerine tepki gösteren Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. 

Soylu, Twitter hesabından şunları yazdı:

'İstanbullu 3 yıldır yanan, şoförsüz yürüyen araçları; kar altındayken balıkçıda kalkan yiyen, işinden çok tatilde olan beceriksizleri gördü. 3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı!

Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız. Demedi demeyin…

İBB’ye işe aldığı teröristi, yakalamamızdan şikayetçi yüzsüz! Türk Polis Teşkilatı'na teröristi yakaladığı için iftira atan cahil; sana haber verselerdi de, ortakların HDPKK'ya ispiyonlayıp, teröristi kaçırtsa mıydın?

İBB'deki teröristi yakaladıkları için Emniyet Teşkilatı'nı yargılanmakla tehdit eden kendini bilmez; cezaevindeki suçluların, katillerin, darbecilerin, FETÖ'cülerin, Demirtaş'ların Kavala'ların sevicisi, bu iş büyükelçilere yaptığın peşkirciliğe benzemez. Haddini bil.'

👇

👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

İBB'de sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapan ve altı yıl önceki silahlı fotoğrafları gerekçe gösterilerek tutuklanan Şafak D.'ye ilişkin İBB'yi hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her şeyden önce tabi bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bunun hesabını vermesi lazım' demişti.

Erdoğan’ın bu ifadelerine yanıt veren İmamoğlu, 'Cumhurbaşkanı, hükümetinin sorumluluğundaki 'terörist yakalama' işini de bize havale etmiş. İBB’ye güveni için kendisine teşekkürler. Sayın Cumhurbaşkanı; Terör örgütü üyesi, şüphelisi vb suçluları yakalama görevi devletin kolluk güçlerinindir, İBB’nin değil. İBB işe alımlarda tüm yasal uygulamaları gerçekleştiriyor' ifadelerini kullanmıştı.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
46
15
7
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jdjdj kdjdjf

dedi; hesap sormazsam namerdim şerefsizim diyen zat.

Bozkurt

Sarayın safında millete cephe alıp, millet adına konuşma huyundan neden vazgeçmiyor bunlar? 20 suçtan sabıkası olduğu halde elini kolunu sallaya sallaya geze... Devamını Gör

Halil Değerli

Gün gelecek yurtdışına nasıl kaçarım diyecek.... .... 😡😡😡😡