Görüş Bildir
Haberler
Soylu'dan LGBT Çıkışı: 'Biz Ayetel Kürsilerin Çocuğuyuz'

etiket Soylu'dan LGBT Çıkışı: 'Biz Ayetel Kürsilerin Çocuğuyuz'

Eray İspir
30.08.2022 - 00:21 Son Güncelleme: 30.08.2022 - 03:24

Afyonkarahisar'da konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Afyonkarahisar'da düzenlenen 30 Ağustos'un 100. Yılı Etkinlikleri ve Afyonkarahisar Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmalar sosyal medyanın gündeminde. 

Soylu, askerin, polisin operasyona Ayetel Kürsi okuyarak çıktığını söyleyerek, şöyle konuştu:

'Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz. Bu milleti tanımıyorlar. Biraz önce Dumlupınar'dan geldik. Dumlupınar'da 19-20 yaşındaki çocukların bu ülke için babalarıyla beraber nasıl şehadete yürüdüklerine hep beraber şahit olduk. Onlar, bu ülkeyi kolay bir ülke zannediyorlar hiç endişe etmeyin, hiç merak etmeyin. Evet AK Parti'nin ülkemiz için yapacak çok işi var. Cumhur İttifakı'nın Türkiye için yapacak çok işi var. Milletimizin Türkiye için yapacak çok işi var. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye için yapacak çok işi var. 2023'e hazır mısınız? 2023'te sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Allah bizi milletimize mahcup etmesin. Allah bizi size mahcup etmesin. Allah bizi gelecek nesillerimiz ve geçmişlerimize mahcup etmesin.'

'Seçimi kazandıktan sonra Avrupalı liderler Erdoğan'ın önünde sıraya girecek'

'Seçimi kazandıktan sonra Avrupalı liderler Erdoğan'ın önünde sıraya girecek'

Konuşmasında önümüzdeki yıl yapılması planlanan seçime değinen Soylu, '2023'e milletin adamı, bütün dünyaya meydan okuyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanlığı ile bütünleştirmeye, birleştirmeye hazır mısınız? Sadece ben duymayayım. Bu Amerika da duysun. Avrupa da duysun. Türkiye'ye tuzak kurmaya çalışanlar da duysunlar. Tekrar söylüyorum Kütahya, zaferin insanları, bize özgürlüğümüzü, bize hürriyetimizi, bize bağımsızlığımızı, bize ay yıldızlı bayrağımızı, bizi Ezan-ı Muhammedimizle tekrar buluşturan, önünde saygıyla eğilmekten onur duyduğumuz sizler. Sizlere tekrar soruyoruz. Ne olacak biliyor musunuz? Onlar konuşacaklar. 2023'te Tayyip Erdoğan Allah'ın izniyle ve bu milletin desteğiyle seçimi kazandıktan sonra Amerikan Başkanı da Avrupalı liderler de sıraya girecekler sıraya. Önünde sıraya girecekler. Allah milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmasın.' dedi.

Soylu'nun LGBT çıkışına sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı👇

Soylu'nun LGBT çıkışına sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
369
189
120
40
17
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Cumhuriyet tarihinin en niteliksiz hükümeti. Kahve köşesindeki barzolar toplanıp parti kursa anca bu kadar olurdu.

Muhammed Göktaş

Halkı zaten kahve köşesindeki barzo, Liderlerinden ne olacak sanki

luffys

sen en âlâ o.ç sun başka bişey demene gerek yok herkes ne mal olduğunu biliyor

Turgut Güler

Bak hele şunun dediklerine, s*ktir ordan tuvalet pompası seni