Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Dayak! Zabıta Daire Başkanı Çalışanını Bayılttı

etiket Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Dayak! Zabıta Daire Başkanı Çalışanını Bayılttı

Emre Ordu
22.12.2017 - 00:50 Son Güncelleme: 22.12.2017 - 13:24

İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, iddiya göre emniyet şeridini kullandığı gerekçesiyle bir zabıtaya önce bağırıp çağırdı, ardından tokatladı. Arkadaşlarının gözü önünde yapılan bu muameleyi kaldıramayan zabıta ise bayıldı. Yaşanan bu hadise sosyal medyada da büyük tepki çekti. 

Olayın sosyal medyadan yayılmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'nin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Geçtiğimiz hafta Kartal Zabıta Müdürlüğü binasının önünde kaydedildiği belirtilen görüntüleri Kanal D Ana Haber paylaştı.

İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, iddiaya göre emniyet şeridini kullandığı için bir zabıta sürücüsünü önce yanına çağırıp azarladı, daha sonra hızını alamayıp tokatladı. Bu muamele karşısında başını eğip tepki vermeden duran zabıta ise, Karali'nin uzaklaşmasından kısa süre sonra bayıldı.

İşte o anlar kameralara böyle yansıdı 👇

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da Tayfun Karali'nin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

Sosyal medya bu tokatlar karşısında ayağa kalktı...

Onedio Gündem'i Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
974
226
109
28
13
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alpagut-han

ekmeğinide işinide sikyiim diyemeyen kaç yaşında o tokatları kendine attıran adamlardan ülke çıkarlarını halkın çıkarlarını savunacak düşünceler bekliyeceksi... Devamını Gör

ozok

Bravo.

esen-miray-yilmaz

Koskoca adam kendine tokat attıracak ve bunu yutup işe devam edecek kadar onursuzsa o muameleyi de hak ediyor. Adam olaydı da hazır ol da durmayaydı! Not: Za... Devamını Gör

alpagut-han

lapin?

uranicus

tam yatacam bu haberi gördüm şimdi yatak da sabaha kadar söverim bu piçe.Ag un evlatları anca gücünüz mazluma yeter.