Görüş Bildir
Haberler
Sony Xperia Z3 Comapct IFA Tanıtıldı

Sony Xperia Z3 Comapct IFA Tanıtıldı

Benefitdo .com
06.09.2014 - 16:19 Son Güncelleme: 06.09.2014 - 22:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sony Xperia Z3 Comapct Ön İnceleme

IFA da duyurulan ve merak uyandıran telefonlardan biri olan Z3 ’ün ön incelemesini yapacağız bu gün. Bu önceki modele göre ne farkları var, hangi özellikleri ön plana çıkıyor bunları inceleyeceğiz. Çünkü baktığımız da Türkiye’ye de modelin geç gelmesi ve daha yeni satın alanların ardından duyurulan Z3 ile birlikte bazı satın alan kişiler sinir krizine girmiş durumda diyebiliriz.

4.6 inç HD bir ekrana sahip. Full HD veya QHD gibi bir özelliği yok ekranın. Boyut olarak iPhone 5S ile aynı diyebiliriz. Performans ve pil anlamında iyi olmuş çünkü HD ekranı var. 2.5 GHz Snapdragon 801 işlemci kullanılmış bu telefonda. Bir önceki model de Snapdragon 800 vardı. Cihazın içinde 2GB Ram mevcut, 16 GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. MicroSD yuvası var, 32 GB kadar destekliyor yalnız . Xperia Z3 ’de olduğu gibi Xperia Z3 Compactta da su geçirmezlik bir adım öteye taşınmış. Fakat şunu söylememiz gerekiyor bu telefonu alıp yüzmeye gidemezsiniz. Sadece üstüne bir şey döküldüğünde veya hafif yağmurlu ortamlarda kullanabilirsiniz. Tuzlu suya girerseniz telefonunuz gidecektir.

Arka kapak çıkartılamıyor, içindeki pil 2600 mAh değerinde. Asus ’un kendi özellikleri ile getirdiği Stamina modu sayesinde pili çok daha verimli olarak kullanabiliyorsunuz. Cihaz kapalıysa, arka plandaki tüm işlemler kapatılıyor. Cihaz bu moddayken 2 gün gidiyor. Daha önceki model de 4K video çekmek mümkündü. Fakat cihaz ya çok ısınıyor, yada kapanıyordu. Şimdi Sony bu cihazla resmi olarak 4K video çekebildiğini tanıttı. 20.7 MP arka kamerası var. Sony Lensi olduğu içinde elinizde ki telefon ile çok güzel telefonlar çekebileceksiniz.

PS4 ile entegre olarak çalışabiliyor. Eviniz de PS4 varsa kontrolcü ile birlikte kullanabiliyorsunuz. Sony Xperia Z3’ü de tanıttı fakat onu çok beğenmedim. Z3 Compact ondan daha güzel bir model olarak geliyor ve daha iyi yapılandırılmış Z3 Compact öne geçiyor.

Benefitdo.com

Kaynak: http://www.benefitdo.com/sony-xperia-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0