Görüş Bildir
Haberler
Sonsuz Libidoyla Tanışmaya Hazır Olun: Akrep Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

etiket Sonsuz Libidoyla Tanışmaya Hazır Olun: Akrep Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

Ma Belle
18.03.2023 - 23:04

Akrep burcu biri ile ilişki yaşamadan önce kendine 'Ben uçlarda yaşamaya hazır mıyım?' sorusunu sor. Eğer cevabın evet ise, çok farklı duygular yaşamaya hazırsın demek! Akrep burcu biri ile ilişki yaşarken neyle karşılacağını merak ediyorsan içeriğimize geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akrep burcu insanları bir tık kıskanç olabilir.

Eğer partnerin Akrep burcu ise, kıskanılmaya hazır ol. Nerede olduğunu, ne yaptığını, yanında kimlerin olduğunu ve telefona cevap vermediğin zaman ne ile meşgul olduğunu merak ederler. Özellikle seni arkadaş çevrenden biraz kıskanabilir.

2. Sezgileri çok kuvvetlidir.

Akrep burçlarının sezgileri inanılmaz derecede kuvvetlidir. Ona beyaz yalanlar söylemeden önce birkaç kez düşünmeni tavsiye ederiz. Hisleri ile hareket ettikleri zaman hiç kimseyi tanımazlar, karşılarında pek az insan bulunabilir.

3. Bakışlarından çok farklı anlamlar çıkarabilirsin.

Akrep burçlarının bakışlarında ilginç bir tutku ve gizem yatar. Duygularını bakışlarıyla ifade etmeyi çok severler. Bazen sessiz sinema oynarmış gibi sadece bakışları ile bir şeyler anlatmaya bayılırlar. Bunun yanı sıra, eğer dikkat edersen neredeyse çoğu Akrep burcunun gözleri çok manalı bakar ve onlara bakmaktan gözlerini alamazsın.

4. Eleştirinin iyisi kötüsü olmaz!

Akrep burçları eleştirmeyi seven bir yapıya sahiptirler. Karşılaştıkları çoğu şeyi eleştirmeyi severler ve bu tutum genellikle yapıcıdır. Ancak sinirlendikleri zaman, kendini yıkıcı bir eleştiri yağmuruna tutulurken görebilirsin.

5. Sadık bir burçtur.

Akrep burçları, partnerlerini sevdikleri zaman hep el üstünde tutarlar ve sadakatlerinden hiçbir zaman şüphe duymazsın. Geçmişlerine, partnerlerine, alışkanlıklarına ve özellikle aile bağlarına çok sadıktırlar. Sadakat onlar için en hassas noktalardan biridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tutku denince akla ilk Akrep burcu gelir!

Zodyak ailesinin cinsellikte en tutkulu olanı bu burçtur. Cinselliği doyasıya yaşamak isterler ve hem kendilerini hem de partnerlerini tatmin etmek adına hareket ederler. Laf aramızda, Akrep burçlarının mutlaka bir fetişi oluyor, duyduğunuz zaman şaşırmayın. 🤫

7. Güvenleri sarsıldıktan sonra yeniden inşa etmesi çok zordur.

Bir kere onların gözünden düşersen bir daha aynı yere ulaşmak zor olabilir. Akrep burçlarının güveni sarsıldıktan sonra o güveni inşa etmeleri uzun zaman alır, bu yüzden şüphe uyandırıcı hareketler ile karşılaştıkları zaman bunu didik didik ederler.

8. Kemik yapıları çok çekicidir.

Çene hatları, elmacık kemikleri ve özellikle elleri göze hitap eder. Bu onun ilişkideyken yaşadığı tutkudan kaynaklıdır.

9. Bambaşka bir iç dünyaları vardır.

Akrep burçları dışarıdan genel itibariyle soğuk görünebilir. Bakışları biraz sert ve eleştireldir, bu da onların insanlarda soğuk biri olduğu izlenimi yaratır. Ancak onları bir madalyon gibi hayal et ve madalyonun diğer yüzünün bambaşka bir görüntüye sahip olduğunu unutma. Kendi iç dünyaları, sosyal hayata yansıttıkları şeylerden bambaşka olabilir.

10. Ayrılık sonrası unutulması zor bir burçtur.

Eğer hayatına bir Akrep burcu kişisi girecekse, çok güzel bir aşk yaşayacağından eminiz. Sevip sevildiğin, el üstünde tutulduğun ve yeri geldiğinde çocuklar gibi şımartıldığın bir ilişki yaşayacaksın. Ancak bütün ilişkiler sonsuza kadar sürmez, ayrılık yaşadıktan sonra Akrep burcu kişisini unutmak sana biraz zor gelebilir. Bu onun partnerinde ilişkideyken yaşadığı tutkudan kaynaklıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
15
8
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın