Görüş Bildir
Haberler
Sonbaharın En Leziz Zamanı: Türkiye’nin En İyi ve Keyifli Bağ Otelleri

Sonbaharın En Leziz Zamanı: Türkiye’nin En İyi ve Keyifli Bağ Otelleri

Yeter Şirin
30.09.2023 - 09:18

Binlerce yıldır gerek geleneksel gerek modern yöntemlerle üretilen şarap üretimi ülkemizde hala devam etmekte. Şarap söz konusu olunca belirli lokasyonların öne çıktığı ve bu lokasyonlarda bulunan bağ evleri fiyat olarak biraz pahalı bunu baştan belirteyim. Farklı lezzetler, üzümün şarap olma yolundaki yolculuğu merak edenler ve yerinde görmek isteyenler buyurun yazımıza…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bozcaada Defne Bağ Evi - Çanakkale

1. Bozcaada Defne Bağ Evi - Çanakkale

Bozcaada Tenedos’da hem adanın tadını hem de enfes şarapların tadımı yapmak isteyenlerin tercihi Defne bağ Evinden yana…

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Çayır Mevkii Küme Evleri, No : 108, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın. 

Telefon numarası: 05414490651

Ziyaretçi Yorumu: “Tenedos’da hem doğa içinde bir inziva ve her yere kolaylıkla ulaşım istiyorsanız ilk tercihiniz olması gereken bir yer Defne Bağ Evi. İşletme müdürü Sayın Seçkin Bey’in ve sevgili eşinin ada hakkında bilgisi, tavsiyeleri, yönlendirmeleri sayesinde işiniz çok kolaylaşıyor. Ülke genelindeki Şarap turumuzun keyifli anlarına keyif kattıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz kahvaltı dahil her şey muazzamdı.”

2. Urla Bağ Evi Vineyard Hotel - İzmir

2. Urla Bağ Evi Vineyard Hotel - İzmir

Ormanın içinde harika gün batımına karşı sevdiklerinizle harika bir gece geçirirken Urla şaraplarını tatmak isterseniz Urla Bağ Evi Vineyard sizi bekliyor.

Adres: Yağcılar, 9005. Sk. No:20, 35430 Urla/İzmir

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05336555199

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel çam ormanları içinden geçerek Urla'nın küçük bir köyü içerisinde muhteşem manzara ve ambiyansa sahip mekan bizi çok etkiledi. Harika şarap önerisi eşliğinde gurme lezzetler bize eşlik etti. Çalışanları ve şefleri ile çok içten ve neşeli bir ekip. Ayrıca konaklama yapabiliyorsunuz. Sessiz her şeyden uzak huzur bulmak için gidilmesi gereken bir mekan.”

3. Eskibağlar Butik Otel - Elazığ

3. Eskibağlar Butik Otel - Elazığ

Sadece şarapları değil harika kahvaltısıyla, konumuyla ve mimarisiyle gelen her misafirinden tam not olan Eskibağlar Butik Otel Elazığ’da sizi şaşırtacak.

Adres: Göl Önü, Sivrice Gözeli Yolu, 23900 Kürkköy/Sivrice/Elazığ

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05375692131

Ziyaretçi Yorumu: “Merhaba kısa  bir tatilde geldiğim butik otel mimarisiyle kendine hayran bıraktı çok şahane restoranında yemekleri ve şarabıyla güzel gece yaşadık. Çalışanlardan heryerde emeği geçen Serdal beye bize tatilimizi güzelleştirdiği için çok teşekkürler ☺️”

4. Dessera Bağ Evi - Kırklareli

4. Dessera Bağ Evi - Kırklareli

Konaklama, servis, şartlar ve hizmet anlayışı ile Kırklareli’nde bulunan Dessera Bağ Evi özellikle bağ bozumu zamanı veya romantik anlar geçirmek istediğiniz her an sizlerle.

Adres: Çifteçeşmeler no 75, 39100 Ahmetçe/Kırklareli

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05304421566

Ziyaretçi Yorumu: “İşletmenin cinsleri farklı, birden çok akıllı tatlı köpekleri var, ortalıkta geziyorlar bazen. Onların huzuru işletmenin kalitesini özetliyor. Personeller çok tatlı. Kahvaltı, yemek, müzik, şarap, üzüm bağları, oda manzarası vs. çok güzel. Bağda ve şaraphanede kendi yeriniz gibi gezebiliyorsunuz kimse ve hiçbir şey sizi huzursuz etmiyor. İşletmede gördüğünüz herkes çok tatlı. İnanılmaz huzurlu ve kaliteli bir yer. Muscat beyaz şarap bence en güzeliydi. Ama tadım da yapın bence.”

5. Adayel Butik Otel - Çanakkale

5. Adayel Butik Otel - Çanakkale

Sessiz ve sakin bir bağ evinde Bozcaada’nın muhteşem gün batımına karşı ister kahvenizi isterseniz işletme sahibinin yaptığı şarapları tadarak muhteşem anlar biriktirebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet mah.Sarayaova Mah.No:66, 17800 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05322569435

Ziyaretçi Yorumu: “Biz çok özledik ve 2. Kez geldik yine karşılama, ortam, otel sahibi ilgisi ve hoş sohbeti muhteşemdi. Otelin bahçesi ve doğası gerçekten yaşamaya değer kesinlikle görülmesi gereken bir yer şiddetle Selahattin abinin şarabını ve hoş sohbetini denemelisiniz :).”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sunolus Vineyard House - Kayseri

6. Sunolus Vineyard House - Kayseri

Şarapları ve her biri ayrı konsept odalarıyla Sunolus Vineard House Kayseri’de dinlendirici ortamıyla size de iyi gelecek.

Adres:Boğazköprü, orman yolu sokak no:313, 38090 Kocasinan/Kayseri

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05335975182

Ziyaretçi Yorumu: “Bayramı geçirmek üzere geldik... Yani hem oteli hem mutfağı deneyimleme şansımız oldu... Tam bir butik otel ve odaların herbiri ayrı dizayn edilmiş ve hikayesi var..Tertemiz ve güler yüzlü kaliteli hizmetle 3 gündür kendimizi çok özel hissettik..Özellikle restoran da son zamanlarda ki en iyi bifteği ve şinitzeli yedim diyebilirim..Kendi üretimleri olan çok özel şarapları da mutlaka tadılmalı... Üstelik tüm bu hizmetleri fiyat/kalite dengesi çok iyi dengelenmiş olarak aldık.”

7. Talay Evleri Konukevi - Çanakkale

7. Talay Evleri Konukevi - Çanakkale

Köklü bir ailenin yine aynı isimli şaraplarını tadabileceğiniz gibi konukları için hazırlanmış konukevinde harika bir tatil yapabilirsiniz. 

Adres: Alaybey, SULUBAHCE BAĞ YOLU NO.24, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın. https://maps.app.goo.gl/u3h9c1GFh7yG67vv6

Telefon Numarası: 05332328395

Ziyaretçi Yorumu: “Eşimle 2 gece konakladığımız şirin, sakin, temiz otel 😍 Çalışanlar güler yüzlü, Serpil Hanım rezervasyonumuzu yaptığımız andan dönüş yolunda feribota binene kadar bizle ilgilendi. Sessiz ve sakin bir tatil isteyenler için harika bir ortam. Otel üzüm bağlarının arasında, size konaklamanız boyunca kullanabileceğiniz bisiklet veriliyor, kahvaltıda yediğiniz ürünler doğal. Otel Bozcaadada uğrayabileceğiniz her noktaya merkez konumda. Sahile çok yakın, farklı koylar hemen sırasında devam ediyor. Geceleri odanızın önündeki alanınızdan yıldızları seyretmenizi, seyrederken odanızda sizin için bulundurulan şarabınızı yudumlamanızı tavsiye ederiz ☺️.”

8. Bakucha Vineyard Hotel & Spa - Kırklareli

8. Bakucha Vineyard Hotel & Spa - Kırklareli

Konumu, ambiyansı, şarapları ve hizmetiyle oldukça beğenilen Bakucha Vineyard Hotel sakinliği ve huzuruyla ‘iyi ki gelmişim’ dedirtecek.

Adres: Arcadia Bağları, 39750 Lüleburgaz/Kırklareli

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 0288 473 44 17 -18

Ziyaretçi Yorumu: “Otele giriş yaptığımız andan, resepsiyonda karşılanmamızdan, bağ gezisi, şarap tadımı, nefis yemekler ve uğurlanışımıza kadar her şey harikaydı. Çok teşekkür ederiz, tekrarını dört gözle bekliyoruz.”

9. Bengodi Boutique Hotel

9. Bengodi Boutique Hotel

Bengodi Hotel’den içeri girer girmez mimarisiyle beğeneceğiniz işletmenin şaraplarıda bir o kadar iyi. 

Adres: İsmetpaşa, Topçular Sk. No:42, 17900 Eceabat/Çanakkale

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 02868141233

Ziyaretçi Yorumu: “2 gün konakladık. Mimarisine ve iç tasarıma hayran kaldık. Şarapları çok güzel. Fabrikayı da gezdik. Şarapların nasıl yapıldığını görmek muazzam bir deneyimdi. İçinde müze de bulunmakta. Çalışanlar çok ilgili ve kibar. Özellikle bağ bozumu zamanları kesin gelinmeli.”

10. Hotel Caeli & Caeli Winery

10. Hotel Caeli & Caeli Winery

Odalarına üzüm türlerinin ismini vereni her bir detayı düşünülmüş ve bağlar arasında bulunan hotel Caeli içinde sanat eserleri barındıran bir müze gibi adeta.. Şaraplarını deneyimlemek için aylarca bekleniyor.

Adres: Bahşi Mevkii, No: 423, 17902 Kumköy/Eceabat/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02868548336

Ziyaretçi Yorumu: “Harika yemek. Büyük misafirperverlik. Harika şaraplar.”

Bu içerik de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın