Görüş Bildir
Haberler
TV
Son Zamanların Sevilen ve Merakla İzlenen Dizisi Mahkum'un 6. Bölüm Özeti

Son Zamanların Sevilen ve Merakla İzlenen Dizisi Mahkum'un 6. Bölüm Özeti

CansinA
19.01.2022 - 12:23

Fox TV'de yayımlanan ve son zamanların en sevilen dizileri arasında yer alan Mahkum dizisinin her bölümü büyük bir merak ve ilgiyle bekleniyor. İzleyicinin beğenilerini toplayan Mahkum'un 6. bölümü de izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Birçok olayın yaşandığı ve herkesi ekrana kitleyen dizinin 6. bölümde Büge, Barış ve Fırat arasında neler olacak? Neler yaşanacak? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büge kaza yapmasının ardından olayın şokunu yaşarken Barış Büge'nin yardımına gelir. Sevdiği kadının hapse girmesine razı olmadığı için Büge'nin suçunu üstlenir ve bağlantılarını kullanarak Fırat'ın koğuşuna yerleşmeyi planlar. İçeri girdikten sonra Fırat'ın neleri hatırlayıp neleri hatırlamadığının peşine düşme niyetindedir. .

İki Düşman Aynı Çatı Altına Girer

İki Düşman Aynı Çatı Altına Girer

Nazlı’nın yaşadığını öğrenip yeniden umutlarına sarılan Fırat; cinayet gecesi ile ilgili çok önemli bir an daha hatırlar. Bir yandan hafızasını ve hatırladıklarını zorlayıp, bir yandan kızına ulaşmalıdır. Nazlı’ya giden yol ise, bir türlü gizemi çözülemeyen Ali’den geçmektedir. Fırat’a gelecek en büyük yardım yine Cemre’den olacaktır. Bu iki düşman karakter, ilk defa aynı çatının altına girmiştir. Peki Fırat Bulut, bu eski düşmanı hatırlayacak mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın