Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanlarda Kendinden Oldukça Söz Ettiren Güzel Şarkıcı Taylor Swift'in Eski Sevgilileri Şimdi Nerelerde?

Son Zamanlarda Kendinden Oldukça Söz Ettiren Güzel Şarkıcı Taylor Swift'in Eski Sevgilileri Şimdi Nerelerde?

Duru
30.10.2023 - 19:44

Pop müziğin yıldız isimlerinden Taylor Swift'i bilmeyeniniz yoktur. Taylor sadece müzik dünyasında değil, aşk hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Swift'in bugüne dek birçok sevgilisi oldu ve bu durum, onun hakkında sürekli yeni dedikoduların çıkmasına neden oluyor. Swift, genellikle aşk hayatını şarkılarına taşıyor ve bu durum da onun hayranlarını oldukça mutlu ediyor. Ancak bu durum, aynı zamanda onun aşk hayatının gündemden düşmemesine sebep oluyor. Bu güne kadar birçok ünlü isimle aşk yaşayan Swift'in sevgilileri arasında aktörler, müzisyenler ve hatta sporcular bile var. Gelin kim olduklarına bakalım.

Kaynak: https://www.usmagazine.com/celebrity-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bildiğiniz gibi son günlerde Taylor Swift adından oldukça söz ettiriyor. Ünlü yıldızın geçmiş aşklar listesi ise bir hayli kalabalık.

Bildiğiniz gibi son günlerde Taylor Swift adından oldukça söz ettiriyor. Ünlü yıldızın geçmiş aşklar listesi ise bir hayli kalabalık.

Bu liste, yıldızın sadece kariyerinde değil, aşk hayatında da oldukça aktif olduğunu gösteriyor. Birbirinden ünlü isimlerle yaşadığı aşklar, yıldızın adını sık sık magazin gündemine taşıdı.

Joe Jonas

Joe Jonas

Swift ile olan ilişkisini 2008'de 27 saniyelik bir telefon görüşmesiyle sonlandırdı. Ekim 2016'da Sophie Turner ile evlenmeden önce Camilla Belle, Demi Lovato, Ashley Greene, Blanda Eggenschwiler ve Gigi Hadid ile ilişkileri oldu.

Taylor Lautner

Taylor Lautner

2009'da Swift ile üç aylık romantizminin ardından Lautner 2011 yılına kadar yoluna Lily Collins ile devam etti. Oyuncu 2013 yazında Marie Avgeropoulos ile çıkmaya başladı, ancak ikili Ocak 2015'te yollarını ayırdı. Daha sonra Temmuz 2017 birkaç ay Billie Lourd ile çıktı. Ekim 2018'de hemşire kız arkadaşı Taylor Dome ile ilişkilerini Instragram'da açıkça duyurdu ve çift 2022 yılında evlendi. Taylor Lautner, Taylor Swift ile Temmuz 2023'te “I Can See You,” adlı şarkının klip çekimi için bir araya geldi.

Lucas Till

Lucas Till

Till, 2009'da “You Belong With Me” müzik videosunda rol aldıktan sonra aynı yıl Taylot ile kısa bir romantizm yaşadı. Daha sonra Debby Ryan ve Kayslee Collins ile ilişkileri oldu ve 2015 yılına kadar 3 yıl Carlson Young ile birlikteydi.

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

İkilinin ilişkisi sadece 2 ay sürdü. Ayrılıklarından sonra Gyllenhaal, Minka Kelly, Jessica Lowndes gibi isimlerle çıktı.2018 yılından beri ise model Jeanne Cadieu ile birlikte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

John Mayer

John Mayer

İlişkilerini hiç duyurmasalar ve kabul etmeseler de ikili 2009-2010 yılları arasında  birçok kez birlikte görüldüler. Mayer daha sonra 2012 yılından 2014 yılına kadar Katty Perry ile çıktı.

Chord Overstreet

Chord Overstreet

Taylor Swiwft'in Glee oyuncusu Overstreet sadece bir kez çıktı ve onda da  L.A. Kings hokey maçına gittiler. Ocak 2012'e kadar yaklaşık bir yıl Emma Roberts ile yoluna devam etti. Daha sonra ise Emma Watson, Ashley Benson, Halston Sage ve Brooke Butler ile aşk yaşadı. Ayrıca 2019'dan 2020'ye kadar model Amanda Pizziconi ile çıktı ve 2021'de Camelia Somers ile ilişkisi başladı.

Conor Kennedy

Conor Kennedy

Taylor Swift 2012 yılında kendisinden 4 yaş küçük olan Conor Kennedy ile bir yaz aşkı yaşadı. Conor o sıralar sadece.18 yaşındaydı. Daha sonra  Ava Dash ile çıkan Kennedy, şu an şarkıcı Giulia Be ile birlikte.

Harry Styles

Harry Styles

Taylor Swift ve Harry Styles'ın ilişkisi, 2012 yılında kısa bir süre boyunca devam etti. İkilinin ilişkisi Kasım 2012'de başladı ve Ocak 2013'te sona erdi. İlişkileri kısa sürse de medyada geniş bir ilgi gördü.

Matt Healy

Matt Healy

İkisi arasındaki ilişki, 2014 yılının sonlarında başladı ve 2014 yılının sonuna doğru sona erdi. Bu ilişki yaklaşık olarak bir ay kadar sürdü. Her iki taraf da yoğun iş programları nedeniyle ilişkilerini sürdüremediklerini açıkladılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Calvin Harris

Calvin Harris

Taylor Swift ve Calvin Harris, 2015 yılında tanıştı ve 15 ay süren bir ilişki yaşadılar. Swift ayrılıklarından 2 hafta sonra Tom Hiddleston ile çıkmaya başladı ve bu da insanları kafasında büyük soru işaretleri uyandırdı.

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Taylor Swift, Tom Hiddleston ile 2016 yılında kısa bir süreliğine ilişki yaşadı. İlişkileri sadece yaklaşık üç ay sürdü. Hiddleston, daha sonra 2022 yılında Zawe Ashton nişanlandı ve çocukları oldu.

Joe Alwyn

Joe Alwyn

İkili ilişkilerini genellikle özel tuttular ve medyadan uzak bir şekilde sürdürdüler. İlişkileri hakkında pek fazla ayrıntı paylaşmadılar, ancak Swift'in şarkıları bazen ilişkilerinden esinlenilmiş gibi görünüyordu. İlişkileri yaklaşık olarak 6 yıl sürdü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
öyküyilmaz

Massallah butun hollywoodu elden gecirmis ablamiz

İSA Gökmen

Brenton thwaites le de bir iliskileri vardı sanki.