Görüş Bildir
Haberler
Sömürüsüz Vegan Aşure Etkinliği

Sömürüsüz Vegan Aşure Etkinliği

LasthSpell
05.11.2014 - 18:26 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 19:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sömürüsüz Vegan Aşure Etkinliği

1 Kasım Dünya Vegan Gününde, adından sıkça söz ettiren Hayvanlara Özgürlük Partisi (HÖP), yeni bir sosyal sorumluluk etkinliği ile evsizlere, mültecilere, yoksullara ve hayvanlara yemek ve aşure etkinliği düzenlemekte... 

Vegan Özgürlük Hareketi oluşumundan meydana gelen, Hayvanlara Özgürlük Partisi sosyal sorumluluk adı altında düzenlediği bu etkinlikleri ve vegan&vejetaryen kavramlarını ülkeye ve dünyaya yaymaya çalışan bir örgütlenmedir. Partinin ve örgütlenmenin amacı sömürüsüz de beslenmenin mümkün olduğunu, hayvanların birer can ve dost olduğu vurgusu ile başlamaktadır. 

Vegan Özgürlük Hareketi yıllardır bu mücadele içinde olup, hayvanların sömürme yolu ile, giyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddetmektedir. Hayvanlardan türetilen, dolayısıyla üretilmesi için hayvanların kullanıldığı yiyecek ürünlerini tüketmediği gibi, yapımında deri, kemik, jelatin, yün vb. hayvansal maddelerin kullanıldığı yiyecek dışı maddeleri de kullanmaz. Hayvanlar üzerinde test edilen ve hayvansal ürün içeren kozmetik ürünleri de bunlara dahildir. Bunlara ek olarak veganlar, hayvanların kullanıldığı eğlence biçimlerine (sirk, hayvanat bahçesi, at yarışı vs.) katılmaz.

Bu nedenlerden dolayı, Hayvanlara Özgürlük Partisi çatısı altında birleşen vegan bireyler, veganlık ve vejetaryenlik kavramlarını, duymayan veya karşılaşmayan kitlelere aktarmak ve etik, felsefi yanlarını bildirmek amacı ile Sömürüsüz Vegan Aşure Etkinliği oluşturmaktadır. 

Sömürüsüz Vegan Aşure Etkinliği | Facebook

Hayvanlara Özgürlük Partisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın